reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny bierzecie jakieś suplementy oprócz kwasu foliowego? Wizytę mam dopiero 17 sierpnia i nie wiem czy coś brac czy nie ?

Witamy :) mnie też szybko wyszła beta, ale to przez to, że mam długie cykle.
25 dc miałam plamienie implentacyjne, a 27 dc beta wynosiła 15,3.
Wszystko przy cyklach (zazwyczaj) 41 dni, choć ostatni miał 31 dni :)
Moje cykle mniej więcej 30-31 dni ,w maju Miałam słabe pozytywy, później ból brzucha kręgosłupa i krwawienie … w czerwcu miałam słaby okres/ krwawienie , może mi się poprzestawiało dowiem się dopiero za jakieś 2 -3 tyg jak pójdę na skana …

Nie wytrzymałam i dzisiaj zatestowałam, oczywiście jedna kreska, dzisiaj mój 23 dzień cyklu. W pierwszej ciąży tak miałam że zrobiłam test w 24 dniu cyklu rano ten czuły 10 i była jedna kreska, a na drugi dzień po południu testem o czułości 25 dwie kreski, no nic czekam do niedzieli ale się jakoś dziwnie czuje, 😁 chociaż na objawy ciąży na pewno za wcześnie

Nie wytrzymałam i dzisiaj zatestowałam, oczywiście jedna kreska, dzisiaj mój 23 dzień cyklu. W pierwszej ciąży tak miałam że zrobiłam test w 24 dniu cyklu rano ten czuły 10 i była jedna kreska, a na drugi dzień po południu testem o czułości 25 dwie kreski, no nic czekam do niedzieli ale się jakoś dziwnie czuje, 😁 chociaż na objawy ciąży na pewno za wcześnie
Mi test nie wyszedł nigdy szybciej niż w 25dc. A swego czasu robiłam ich bardzo dużo doszukując się drugiej kreski🙈

reklama
Do góry