reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
W lutym była biochemiczna i dwa dni się nacieszyłam ciążą tylko. Teraz ciagły strach czy nie zobacze krwi, To prawda beta wygląda bardzo dobrze. W środę idę powtórzyć. Bierzesz może duphaston po biochemicznej ?

W lutym była biochemiczna i dwa dni się nacieszyłam ciążą tylko. Teraz ciagły strach czy nie zobacze krwi, To prawda beta wygląda bardzo dobrze. W środę idę powtórzyć. Bierzesz może duphaston po biochemicznej ?

Nie, nie biorę, bo nie byłam nawet jeszcze u lekarza.
W sobotę beta 50,1 a progesteron powyżej 55, więc w normie.

Co do mówienia mężowi, to my się dzielimy ze sobą wszystkim, testami owu, cianiami cienia z testu ciążowego itd. :)

Nie, nie biorę, bo nie byłam nawet jeszcze u lekarza.
W sobotę beta 50,1 a progesteron powyżej 55, więc w normie.

Co do mówienia mężowi, to my się dzielimy ze sobą wszystkim, testami owu, cianiami cienia z testu ciążowego itd. :)
Ja brałam wlasnie na wyregulowanie miesiączek i kazał mi brac lekarz w razie gdyby na teście pojawiły pojawiły dwie kreski, myślę że to przez biochemiczna zalecił brać na początku ciąży.

Ja tez powiedziałam od razu jak potwierdziłam beta :)
Ja jeszcze nie powiedziałam boję się że się nie uda i będzie wielkie rozczarowanie. Ale w środę jak beta wzrośnie to przygotowałam pudełko z testem i małymi ubrankami. Napewno będą łzy szczęścia bo mąż jeszcze bardziej niż ja pragnął dziecka 🙃🙃

Hej dziewczyny … tez po cichu się witam według ostatniej miesiączki przypada mi termin na początek kwietnia … okres mam mieć mniej więcej dopiero za 4-5 dni a test wyszedł mi już pozytywny 3 dni temu czyli ok 8’dni przed spodziewana miesiączka …także czekam na rozwój wydarzeń 🤭

reklama
Do góry