Tak, czekamy na dobre wiadomości My już chyba zawsze będziemy się stresować Ale tak, jak piszecie, musimy być dobrej myśli Ja tydzień temu się bardzo uspokoiłam, ale przed środą dalej człowiek myśli, jednak staram się przywoływać tylko pozytywy, rozmawiam z Maleństwem, mówię że jest bardzo silne i dzielne i świetnie sobie radzi z dobrym rozwojem Dzisiaj kończę 12 tydzień
reklama
M_imi
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zaczynam 11 tydz. (w sensie dziś 11+0). Wizyta też dopiero w przyszłym tyg. także nie wiem jak to wytrzymam... U mnie objawy ciągle są, tzn chyba minimalnie zaczynam się lepiej czuć ale ciągle w godzinach popołudniowych mdłości wracają... A od wczoraj znowu mega ból głowy, już nie wiem jak sobie z tym radzić. Apap ile może pomóc każdy wie a do tego też nie chce go łykać jakoś dużo...także cierpię... Do tego dzisiaj w nocy nie mogłam spać, jakaś taka roztrzęsiona byłam ... No to sobie ponarzekałam.
Ostatnia edycja:
Karimigotka
U mnie też 10+ 1 dzisiaj też objawów mniej ale senność i zmęczenie jest nadalU mnie dziś 10+1 i też bezobjawowo. Wizyta za tydzień i też jak przed każdą już zaczyna się stres. Będzie dobrze Musimy myśleć pozytywnie
Ja tłumaczę sobie to tak, że organizm już przyzwyczaił się co ciąży i dlatego nie daje żadnych sygnałów.
XnetiX
Ja też wg USG dziś 10+1 i również poza sennością, zgagą co któryś wieczór i minimalnymi mdłościami dosłownie może na chwilkę w ciągu dnia, nie dokucza mi nicU mnie też 10+ 1 dzisiaj też objawów mniej ale senność i zmęczenie jest nadal
Gocha 05
Mnie też przy mdłościach bolała głowa. Jak zaczęłam więcej pić wody to mi przeszło. Może też spróbuj więcej pićJa dzisiaj zaczynam 11 tydz. (w sensie dziś 11+0). Wizyta też dopiero w przyszłym tyg. także nie wiem jak to wytrzymam... U mnie objawy ciągle są, tzn chyba minimalnie zaczynam się lepiej czuć ale ciągle w godzinach popołudniowych mdłości wracają... A od wczoraj znowu mega ból głowy, już nie wiem jak sobie z tym radzić. Apap ile może pomóc każdy wie a do tego też nie chce go łykać jakoś dużo...także cierpię... Do tego dzisiaj w nocy nie mogłam spać, jakaś taka roztrzęsiona byłam ... No to sobie ponarzekałam.
Dziś w końcu odespałam weekend i aż się zdziwiłam bo przespałam cała noc. Chociaż rano myślałam że mi pęcherz eksploduje
Kto dziś wizytuje?
Ja mam badanie piersi z tego roku i pokazywałam lekarzowi i sobie zapisał, ale czuję że i tak zleci zrobić.Cześć Dziewczyny Biorę luteine rano i wieczorem dopochwowo . Czy przed cytologią, którą mam rano mogę jeszcze na noc ją zaaplikować?
Drugie pytanie.. Czy w ciąży robicie badanie piersi? Jeśli tak to kiedy?
Z góry dziękuję
Co to luteiny to ja na ostatniej wizycie nie wzięłam rano bo lekarz chciał mi robić cytologię ale jak zajrzał do środka to powiedział, że i tak sporo tego i zrobimy to badanie jak odstawię luteinę
natalianat
Zaangażowana w BB
U mnie jeśli chodzi o badanie piersi to lekarz od razu zalecił. Ale u mnie ta różnica, że piersi mam pod stałą kontrolą że względu na kwestie zdrowotne z przeszłości.
Dziewczyny, czy u was też już widać trochę brzuch? Mnie już dwie osoby zaczepily czy czasem w ciąży nie jestem i trochę jestem zdziwiona, że tak szybko. Waga jakoś nie ruszyla, ale ja też nie jestem jakaś szczupła, więc może dlatego szybciej jakoś ten brzuszek...
Dziewczyny, czy u was też już widać trochę brzuch? Mnie już dwie osoby zaczepily czy czasem w ciąży nie jestem i trochę jestem zdziwiona, że tak szybko. Waga jakoś nie ruszyla, ale ja też nie jestem jakaś szczupła, więc może dlatego szybciej jakoś ten brzuszek...
kasza_lotek
Zaangażowana w BB
No to witam sie ja w 14+0 i nadal z objawami szczerze trace nadzieje ze kiedys lepiej sie poczuje jestem juz bardzo zmeczona. Moja wizyta 7 pazdziernika w przyszly czwartek i na bank bedzie widac juz plec tylko nie wiem czy lekarz bedzie skonny rzucic okiem. Jesli nie to chyba pujde na wizyte prywatna bo ciekawosc mnie zje. Znaczy ja wiem, poprostu wiem ze to kolejny chlop ale mimo wszystko... wole to miec jak najszybciej potwierdzone zeby gdzies w glebi duszy sie nie łudzic
reklama
Ola0207
Mi też widać, ale myślę że w główniej mierze (w moim przypadku) przyczyniają się do tego wzdęciaU mnie jeśli chodzi o badanie piersi to lekarz od razu zalecił. Ale u mnie ta różnica, że piersi mam pod stałą kontrolą że względu na kwestie zdrowotne z przeszłości.
Dziś mam zagwozdkę czy iść już na L4 czy nie.. Niby bym nie chciała, ale dojeżdżam do pracy komunikacją miejską, wstaje dość wcześnie, dużo ludzi smarka itp. Nie wiem co robić wciąż nie czuję się na tyle pewnie żeby rezygnować z pracy..
Już na poprzedniej wizycie lekarz chciał mi wystawić zwolnienie, ale byłam mocno na nie..