reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Cześć Dziewczyny 🤗 Biorę luteine rano i wieczorem dopochwowo . Czy przed cytologią, którą mam rano mogę jeszcze na noc ją zaaplikować?
Drugie pytanie.. Czy w ciąży robicie badanie piersi? Jeśli tak to kiedy?
Z góry dziękuję 😚

Cześć Dziewczyny 🤗 Biorę luteine rano i wieczorem dopochwowo . Czy przed cytologią, którą mam rano mogę jeszcze na noc ją zaaplikować?
Z góry dziękuję 😚
Ja dostałam skierowanie na usg piersi i mam je zrobić na kolejną wizytę czyli to będzie w czasie, kiedy robi się prenatalne 🙂

Z góry dziękuję 😚
Ja dostałam skierowanie od lekarza, nie mówił nic kiedy powinnam się dokładnie zapisać :) zapisałam się na pierwszy pasujący mi termin i to będzie u mnie 13+4 :)

Hej dziewczyny. My wreszcie powiedzieliśmy teściowej o ciąży i tak miło cieszyć się tym z kimś więcej niż z samym mężem. :) W przyszły weekend pewnie powiemy moim rodzicom.
U mnie ogólnie zero objawów, więc trochę jestem niespokojna. Na szczęście jutro o 14.20 mam wizytę, więc zobaczę, że wszystko jest ok i się uspokoję. A w piątek prenatalne, więc się nie zdążę znowu nakręcić. 😁
Kto jeszcze ma wizytę w przyszłym tygodniu?
Ja mam jutro badania prenatalne

Z góry dziękuję 😚
Hej, też miałam cytologię z samego rana i biorę luteinę rano i wieczorem. Luteinę wzięłam normalnie wieczorem i rano też.

Ja mam w czwartek i też mi Wszytsko minęło boję się tej wizyty bo w sumie powiedzieliśmy już wszystkim o ciąży. Mam nadzieję że będzie ok. W czwartek będzie 11tc.
U mnie dziś 10+1 i też bezobjawowo. Wizyta za tydzień i też jak przed każdą już zaczyna się stres. Będzie dobrze 🙂 Musimy myśleć pozytywnie 😊
Ja tłumaczę sobie to tak, że organizm już przyzwyczaił się co ciąży i dlatego nie daje żadnych sygnałów.

U mnie dziś 10+1 i też bezobjawowo. Wizyta za tydzień i też jak przed każdą już zaczyna się stres. Będzie dobrze 🙂 Musimy myśleć pozytywnie 😊
Ja tłumaczę sobie to tak, że organizm już przyzwyczaił się co ciąży i dlatego nie daje żadnych sygnałów.
Staram się myśleć pozytywnie ale cały czas zastanawiam się czy dziudzis rozwija się prawidłowo. Masakra im bliżej wizyty tym większa myślenica... A zwłaszcza że właśnie czuje się idealnie mam ochotę chodzić po górach wręcz 😅 nawet piersi mnie nie bola. Dobrze że wizyta jest z samego rana o 8:20 a ty kiedy masz wizyte? 🙂

reklama
Staram się myśleć pozytywnie ale cały czas zastanawiam się czy dziudzis rozwija się prawidłowo. Masakra im bliżej wizyty tym większa myślenica... A zwłaszcza że właśnie czuje się idealnie mam ochotę chodzić po górach wręcz 😅 nawet piersi mnie nie bola. Dobrze że wizyta jest z samego rana o 8:20 a ty kiedy masz wizyte? 🙂
Ja dopiero 4.10. Ostatnią miałam w zeszłym tygodniu, wiec powinnam być spokojniejsza 🙈
Okropnie się wtedy stresowałam, a okazało się, że wszystko dobrze. Mam nadzieję, że będzie tak samo :)
W takim razie trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak będziesz po ☺️

Do góry