TePati_95
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja już w domku.. Z dzidzia ok tak jak wspominałam wcześniej. A te skurcze o których piszecie to tez mogą być tak jak u mnie problemu gastryczne. Przeważnie ból się czuje po prawej stronie brzucha (tak przynajmniej mi lekarz tłumaczył podczas badania). Póki co dieta lekkostrawna z małymi ustępstwami na „zachcianki” A akurat dzisiaj przyszła mi ochota na bigosik chociaż narazie wole nie ryzykować.. Z badania USG wychodzi ze ciaza o 4 dni starsza niż z poprzedniego badania - tak się zastanawiam czy rzeczywiście może wszystko tak przyspieszyć aż o cztery dni...
I jeszcze jedno mnie zastanawia: jeśli mam dzisiaj 8+6 to znaczy ze jest to 8 pełnych skończonych tygodni i 6 dni 9 tygodnia tak? Czyli teoretycznie jestem w 9 tygodniu czy nadal w 8? Jakoś ciężko mi to ogarnąć. Wedlug aplikacji Ciaza+ obecnie jestem w 9 tygodniu ale wiadomo jak to aplikacje - każda pokazuje inaczej.
A jak u Was? Jak dzisiejsze samopoczucie?
I jeszcze jedno mnie zastanawia: jeśli mam dzisiaj 8+6 to znaczy ze jest to 8 pełnych skończonych tygodni i 6 dni 9 tygodnia tak? Czyli teoretycznie jestem w 9 tygodniu czy nadal w 8? Jakoś ciężko mi to ogarnąć. Wedlug aplikacji Ciaza+ obecnie jestem w 9 tygodniu ale wiadomo jak to aplikacje - każda pokazuje inaczej.
A jak u Was? Jak dzisiejsze samopoczucie?