Gocha 05
Fanka BB :)
Ja chyba dopiero koło Bożego Narodzenia powiemJa też tylko mężowi i do 3 miesiąca nie zamierzam mówić nikomu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba dopiero koło Bożego Narodzenia powiemJa też tylko mężowi i do 3 miesiąca nie zamierzam mówić nikomu
WspółczujęJa od kilku dni właśnie umieram z mdłości. Męczą mnie prawie cały dzień
Ja tak samo, oprócz tego że mnie czasem bola piersi I nie mam okresu to nic nie czuję dziwnegoJakbym w ciąży nie byla ale nie narzekam mam swoje drzemki dzienne i lepiej tak niz umierac z miłościami a wy dziewczyny?
My planujemy w urodziny męża czyli 21 września, mamy zrobić mu wielka imprezę że znajomymi i rodzina także myślę że to będzie fajny moment. A to już będzie prawie 3 miesiąc więc super się udałoJa chyba dopiero koło Bożego Narodzenia powiem
Mnie czasem tak delikatnie ciagnie w dole brzucha, ale poza tym czuję się okMnie to podbrzusze pobolewa, ale delikatniw
Super to czekam na info z wizyty i trzymam kciuki za pieknie bijące serduszkoTak , idę jutro na 12 Jak dobrze pamiętam to prócz mnie jeszcze chyba 2 dziewczyny miały iść
Ja się staram nie dopuszczać do siebie myśli ze będzie zle, choć trochę się boje szczególnie przez moja mutacjeNie wiem jak wy dziewczyny ale jakos mam inne nastawienie, takie bardziej, ze bedzie dobrze, musi. Tylko potrzeba cierpliwości do wszystkiego.
Ja się staram nie dopuszczać do siebie myśli ze będzie zle, choć trochę się boje szczególnie przez moja mutacje