U
usuniecie
Gość
Dziewczynki, jakie aplikacje polecacie, aby poprowadzić w nich ciąże ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciąża+Dziewczynki, jakie aplikacje polecacie, aby poprowadzić w nich ciąże ?
Musisz wejść w dany dzien plusikiem i zaznaczyć pozytywny test ciążowy jak nie masz w tej liście testu ciążowego to daj na dole „więcej parametrów” i przesuń tego kafelka na góręDziewczyny jak we flo to wyliczyć? Korzystam z tej apki, ale nie widziałam tam opcji zaznaczenia ciąży.
ja w wchodze w trzy kreseczki u gory w lewym rogu w opcji MOJ CEL zaznaczam : śledzenie przebiegu ciazyDziewczyny jak we flo to wyliczyć? Korzystam z tej apki, ale nie widziałam tam opcji zaznaczenia ciąży.
Tylko mężowi i na razie tak zostanieNie żadnych upodobań albo odrzutów. Jem jak jadłam natomiast dziś po śniadaniu i po obiedzie było mi „ciężko” na żołądku.
a mówiłyście już komuś o ciąży ?