reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dzień dobry😊
Siedzę właśnie w laboratorium, choć tak mi się nie chciało wstawać. Pogoda jest paskudna, najchętniej nie wychodziła bym z pod ciepłej kołderki 🙈 Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na a wieści😊😊

Pogoda jest straszna... wczoraj poszłam spać chwilkę po 22, wstałam przed 8, ale mogłabym spać do 10... ta listopadowa aura w ogóle nie zachęca do niczego :/

Pogoda jest straszna... wczoraj poszłam spać chwilkę po 22, wstałam przed 8, ale mogłabym spać do 10... ta listopadowa aura w ogóle nie zachęca do niczego :/
Nie mam nic do jesieni ale chociaż mogłoby tyle nie padać 😭 wczoraj to była tragedia, dziś niby u mnie trochę ładniej bo nawet słoneczko się przebija ale co z tego jak od południa do wieczora zapowiadają opady deszczu 😬

U mnie tez dzisiaj niby słoneczko się przebija ale jest mega zimno 🥶 jesień pełna para, a ja w tym roku jeszcze 2 wesela wiec chyba trzeba szukać jakichś ciepłych kreacji :p

Dziewczyny ja na ostatniej wizycie byłam 17 sierpnia, a kolejna mam 17 września :( jak to wytrzymać ?
Ja też mam kolejną wizytę dopiero za 4 tygodnie, z medycznego punktu widzenia nie ma potrzeby chodzić wcześniej jeśli z ciążą nic się nie dzieje, ale to będzie ciężki miesiąc, bo to wciąż zagrożone miesiące. Myślę, że po prenatalnych łatwiej będzie wytrzymać.

Ja też mam kolejną wizytę dopiero za 4 tygodnie, z medycznego punktu widzenia nie ma potrzeby chodzić wcześniej jeśli z ciążą nic się nie dzieje, ale to będzie ciężki miesiąc, bo to wciąż zagrożone miesiące. Myślę, że po prenatalnych łatwiej będzie wytrzymać.
I mi się wydaje że po prenatalnych będzie łatwiej no ale zobaczymy.
A ja jeszcze nie miałam wizyty. Przez co czuje się trochę daleeeko za wami.
A w którym jesteś tygodniu ?

reklama
To podobnie jak ja z tym że ja pracuje hybrydowo - 1 lub 2 razy w tygodniu jestem w biurze a reszta zdalnie. Chciałabym popracować co najmniej do końca roku a później się zobaczy 😊 Mam trochę problemy z kręgosłupem, więc jedynie obawiam się jak z tym będzie jak już się większy brzuszek pojawi 🙃
Zazdroszczę Wam u mnie odkąd zmieniło sir kierownictwo wszystko pod górkę...gdyby została poprzednia szefowa to pewnie bym pracowała a tak mam to gdzieś...szczególnie dzis czuje się paskudnie boli mnie głowa szyja i mdli mnie 😭 i ogólnie mam ochotę ryczeć...

Do góry