Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już kombinuje jak tu może pójść wcześniejWizyty powinny być co tydzień, oczywiście za free dla spokoju ciężarnych
Prawie połowa czasu już za Tobą, na pocieszenie pomyśl sobie o tych co dopiero zaczynają takie odliczanieDziewczyny ja na ostatniej wizycie byłam 17 sierpnia, a kolejna mam 17 września jak to wytrzymać ?
Długo zamierzasz pracować?Nooo wiem, ale i tak strasznie się to dłuży dobrze że chociaż wizytę mam na rano i to prenatalne wiec ekscytacja jest bo może uda się płeć sprawdzić
Od jutra wracam do pracy po przeszło 2 miesiącach przerwy, lekka ekscytacja i stresik jest
Jeśli wszystko będzie okej to myśle że tak do końcówki lutego/ początku marcaDługo zamierzasz pracować?
To podobnie jak ja z tym że ja pracuje hybrydowo - 1 lub 2 razy w tygodniu jestem w biurze a reszta zdalnie. Chciałabym popracować co najmniej do końca roku a później się zobaczy Mam trochę problemy z kręgosłupem, więc jedynie obawiam się jak z tym będzie jak już się większy brzuszek pojawiJeśli wszystko będzie okej to myśle że tak do końcówki lutego/ początku marca
Ja pracuje w biurze wiec nie ma jakichś przeciwwskazań. Mogę tez częściowo pracować zdalnie