reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

A może to jakiś krwiak czy coś dostaniesz leki i będzie ok...w rodzinie męża teraz dziewczyna tez w ciąży i krwawienia miała...okazało sue ze krwiak dostała leki zaległą w domu i teraz ok
Nsprawde? To dobrze, ze ja szybko zdiagnozowali.
Zobaczymy co mi jutro powiedza. Oby to bylo cos malo groznego ♥️

reklama
Dobra, to pofatyguje się i prześle te "amerykańskie teorie spiskowe dla plaskoziemcow" 🤣 chociaż obiecałam sobie, że nie będę już wchodziła w dyskusję z kimś kto lubi tzw świętospokojanizm, szczególnie jak już jest zaszczepiony, tym bardziej ciężko się czyta i słucha. Jeśli potrafisz po angielsku to proszę bardzo, bo to oryginalny dokument USA. I wysyłam przetłumaczony króciutki fragmencik. Polski związek niezależnych adwokatów już proceduje nad tymi dokumentami. I jeszcze chociażby spis treści dokumentów jakie wydaje WHO, ale pewnie też przerobiony w Photoshopie 🤣👍

Ach te teorie spiskowe . 12 lipca WHO wydała serię publikacji na temat zarządzania edycją ludzkiego genomu.
Tutaj zrzut z publikacji ISBN: 978-92-4-003006-0
Dokument jest przerażający.
Zmienianie DNA, kontrola, wszystko, czego się obawialiśmy, jest już oficjalnym programem WHO.

Pozdrawiam i naprawdę spokojnej głowy życzę, ciężko jest się nie wkurzac wiedząc, że przyjęło się truciznę, lepiej brnąć dalej z wiarą, że koncerny farmaceutyczne i rząd chcą nas uzdrowić. 🤣 Nie no powiem Ci, że zrobiłaś mi dzisiaj dzień, naprawdę, dziękuję 😇🤩🥳
Zgadzam się z Tobą w 100%, też bardzo dużo czytam na ten temat i prawda jest przerażająca 😥 szczerze powiedziawszy zazdroszczę tym osobom które wierzą jeszcze koncernom farmaceutycznym i żyją w nieświadomości.Ale jak już wiem to co wyczytałam to chce wiedzieć więcej. Też śledzę poczynania niezależnych lekarzy i naukowców. Mam nadzieję, że uda im się zatrzymać wyszczepianie dzieci w domach dziecka 😔😔😔a na wrześniowy wieczory zakupiłam sobie taki zestaw 😁

Załączniki

• 16303454161306467442257027636969.jpg
    16303454161306467442257027636969.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 84
Ja mam prenatalne 20 września. Ah aż się boje tym bardziej że ostatnie USG miałam tydzień temu i aż do prenatalnych nie mam wizyty.ale chyba długi nie wytrzymam i będę musiała podejrzeć malucha. Tym bardziej że doświadczenia mam nieprzyjemne a cena.spokoju jest dla mnie najważniejsza!

Ja mam prenatalne 20 września. Ah aż się boje tym bardziej że ostatnie USG miałam tydzień temu i aż do prenatalnych nie mam wizyty.ale chyba długi nie wytrzymam i będę musiała podejrzeć malucha. Tym bardziej że doświadczenia mam nieprzyjemne a cena.spokoju jest dla mnie najważniejsza!
Ja mam prenatalne badania 21 września 😁 ale za to podglądne maleństwo bo mam też 7 września wizytę także już niedługo 2 usg.

Tez jestem już po wizycie. Moje maleństwo ma dopiero 0.29cm ❤ i widzialam jego/jej bijące serduszko...nigdy nie wiedziałam czegoś piękniejszego 🌈 kolejna wizyta dopiero za miesiąc!!! Jak tu wytrzymać!?
Haha a jak cieszyłam się brakiem dolegliwości, to wczoraj na dobranoc zaprzyjaźniłam się z kibelkiem i tak cały dzisiejszy dzień juz mnie mdli🙈🤣

Tez jestem już po wizycie. Moje maleństwo ma dopiero 0.29cm ❤ i widzialam jego/jej bijące serduszko...nigdy nie wiedziałam czegoś piękniejszego 🌈 kolejna wizyta dopiero za miesiąc!!! Jak tu wytrzymać!?
Haha a jak cieszyłam się brakiem dolegliwości, to wczoraj na dobranoc zaprzyjaźniłam się z kibelkiem i tak cały dzisiejszy dzień juz mnie mdli🙈🤣
To cudownie 🥰 ja mam wizytę dokładnie w 7+0t i tak myślałam, że pewnie najbliższa wizyta po niej będzie pewnie dopiero po miesiącu, masakra, teraz ledwo dwa tygodnie wytrzymuję 😂🙈

reklama
Do góry