Ja chodzę teraz bez męża, bo logistycznie z dwulatkiem w domu jest łatwiej jak jedna osoba z nim zostaje, ale może na jakieś jedno USG go wezmę. W pierwszej ciąży był na tych 3 ważnych USG, na normalne wizyty go nie zabierałam.
reklama
Sandra2307
Fanka BB :)
Właśnie jestem w kolejce do rodzinnego. Pani w aptece jak usłyszała, że jest krew w moczu odradziła brania czegoś na własną rękę.. Panie w recepcji też kazały ustawić się w kolejce. Denerwuje się bo już straciłam 2 ciąże i nie chce przez takie coś znowu coś się stało..Na Twoim miejscu udałabym się do lekarza wcześniej. Przy zapaleniu pęcherza najczesciej potrzebny jest antybiotyk i nie ma co zwlekac
agula301
Ostatnio czytałam, ze dopiero po 8tc niby się ustala bicie serduszka (to było w książce „mamy dla mamy” tom I). Do mojego gine można wchodzić z partnerem. Na pierwszej wizycie byłam sama w gabinecie taki stres, a teraz w pt wchodzę ze starymA czy miałyście sprawdzone jak szybko bije serduszko? Bo mi usg 6+2 pani ginekolog w medicover powiedziała, że nie da się tego jeszcze sprawdzić na tym etapiei w sumie się nad tym nie zastanawiałam, bo mówiła że Wszytsko jest w porządku (a postanowiłam nie negować niczego co mówi lekarz )
Pytanie 2 czy na te wizyty z serduszkiem chodzicie same czy z partnerami?
To jak malutkie to musi być dobrze Kochana! Ja to miałam plamienie brązowe a za godzinę już leciała krew ciurkiem. Czekamy na jutro w takim raziePlamienie jest malutkie, tak jak na sam koniec okresu. Takie brazowe brudzenie. Tak, pewnie zobacze serduszko. Jesli wszystko bedzie ok, to bede tam plakac
Joasia M
Zapraszam właśnie robię zjadłam dwa i mnie cofa...czy Wy też tak macie ze nie możecie jesc? Nie mówię o miłościach...ale ostatnio wmuszqm w siebie...wszystko bum jadła ale tylko oczamiMogę wpaść ? Placki bym zjadła
U mnie ziemniaki z fasolka po bretońsku i surówką
Bardzo mnie pocieszylas i reszta dziewczyn tez Wczoraj ryczalam caly dzien (tak, jestem bardzo dramatyczna) ale dzisiaj jest o niebo lepiej. Dam jutro znacOstatnio czytałam, ze dopiero po 8tc niby się ustala bicie serduszka (to było w książce „mamy dla mamy” tom I). Do mojego gine można wchodzić z partnerem. Na pierwszej wizycie byłam sama w gabinecie taki stres, a teraz w pt wchodzę ze starym
To jak malutkie to musi być dobrze Kochana! Ja to miałam plamienie brązowe a za godzinę już leciała krew ciurkiem. Czekamy na jutro w takim razie
Ja jak zjem to mi lepiej. Po 15minutach znowu mdli i znowu jem np śliwkę by przeszło męczy mnie strasznieZapraszam właśnie robię zjadłam dwa i mnie cofa...czy Wy też tak macie ze nie możecie jesc? Nie mówię o miłościach...ale ostatnio wmuszqm w siebie...wszystko bum jadła ale tylko oczami
Hummingbird
Zaangażowana w BB
ja tak mam.. apetyt zerowy, jem bo wiem że muszę. Mało co mi smakuje, jak wcześniej boglam zjeść wszytsko (oprócz mięsa?Zapraszam właśnie robię zjadłam dwa i mnie cofa...czy Wy też tak macie ze nie możecie jesc? Nie mówię o miłościach...ale ostatnio wmuszqm w siebie...wszystko bum jadła ale tylko oczami
Czy jest tu jeszcze jakaś mama wegetarianka?
Joasia M
A może do osteopaty jakiegoś tylko dobrego...ja co jakiś czas chodzę bo praca siedzaca tez sue odbija czkawką...Ja miałam już prędzej czasem bóle w krzyżu, głównie podczas miesiączki, czasem też po pracy jak się nadźwigalam, no ale umówmy się praca na magazynie lekka nie jest, ale ten ból w pośladku zaczął się nagle w sobotę i to już tak dość silnie, wczoraj caly dzien leżenia było okej, dzis więcej ruchu i od nowa boli mam nadzieję, że ortopeda jakos mi pomoże, bo nie wyobrażam sobie powrotu do pracy przez to skoro nawet na zakupach wymiękam
Joasia M
A może to jakiś krwiak czy coś dostaniesz leki i będzie ok...w rodzinie męża teraz dziewczyna tez w ciąży i krwawienia miała...okazało sue ze krwiak dostała leki zaległą w domu i teraz okTez bym chciala zeby mnie potraktowali powaznie, ale zobaczymy jak to bedzie
Tez wlasnie slyszalam, ze duzo kobiet plami i krwawi. Dlatego dowiaduja sie o ciazy bardzo pozno, bo mysla, ze to okres. Mam nawet takie znajome. Ale u mnie w poprzednim terminie okresu nic nie bylo. Zobaczymy.. jestem troszke lepszej mysli teraz
Wlasnie ja mam tak jak Ty. Od kiedy tylko sie dowiedzialam o ciazy, to mialam czarne mysli i tez mam znajome, ktore poronily A teraz jeszcze plamienie i wiadomo.. mysli, ze jednak mialam racje
reklama
Joasia M
U mnie w 13 tygodniu na pewno jest już przez brzuch. Następna wizytę tez nam w 10 tyg i się zastanawiam tezJeszcze jedno mnie zastanawia. Czy drugie usg 7 września czyli to będzie 10+6 będę miała już przez brzuch czy dopochwowo?