Hotaru
Zaciekawiona BB
Tak. Swoją drogą - cykl w którym przyjęłam 2gą dawkę okazał się cyklem szczęśliwym po 11 miesiącach starańJestescie zaszczepione dziewczyny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Swoją drogą - cykl w którym przyjęłam 2gą dawkę okazał się cyklem szczęśliwym po 11 miesiącach starańJestescie zaszczepione dziewczyny ?
U mnie był to następny cykl coś około połowy czerwca miała drugą dawką, 26.06 okres, a po tym się udało (po roku starań)Tak. Swoją drogą - cykl w którym przyjęłam 2gą dawkę okazał się cyklem szczęśliwym po 11 miesiącach starań
Ja takJestescie zaszczepione dziewczyny ?
Ja też tak miałam jak Ty, napisałam SMS do mojego ginekologa a on mi wysłał kod do e-recepty i super rozwiązał sprawęJa tak liczylam, ze chyba szybciej bede musiala isc bo nie starczy mi tabletek
A można wiedzieć gdzie pracujecie? W sensie czym się zajmujecie? Ja planuje iść na l4 w grudniu chyba że lekarz powie inaczej. Dodam że jestem nauczycielemmam wizytę 18.08 wiec jeszcze trochę
Prywatnie to raczej nie maja problemow z L4 a chcesz z jakiegoś konkretnego powodu bo coś się dzieje czy tak o po prostu? Ja się ciegle bije z myślami do kiedy chce pracować, czy do końca grudnia czy do końca września
Ja nie, nie szczepiłam się bo trochę się bałam czy nie będzie problemu z zajściem w ciążę.Ja tak
Jesteś nauczycielem?Hej dziewczyny, u mnie wszystko dobrze. Serduszko bije, ciaza się rozwija prawidłowo. Zarodek ma 0,3cm rośnie. Lekarz mówił, ze wiek ciąży zgadza się z rozmiarem. Założył mi kartę ciąży i zlecił badania. Następna wizyta pod koniec sierpnia.
Dostałam zwolnienie ciazowe z racji 1 poronienia a pracuje z dziećmi, wiec nie będę ryzykować tymbardziej teraz po wakacjach jak większość wyjeżdżała.
Dajcie znac jak u Was
I najlepsze rozwiazanie, to sie nazywa ginekologJa też tak miałam jak Ty, napisałam SMS do mojego ginekologa a on mi wysłał kod do e-recepty i super rozwiązał sprawę
Super ! Pozazdrościć juz serduchaHej dziewczyny, u mnie wszystko dobrze. Serduszko bije, ciaza się rozwija prawidłowo. Zarodek ma 0,3cm rośnie. Lekarz mówił, ze wiek ciąży zgadza się z rozmiarem. Założył mi kartę ciąży i zlecił badania. Następna wizyta pod koniec sierpnia.
Dostałam zwolnienie ciazowe z racji 1 poronienia a pracuje z dziećmi, wiec nie będę ryzykować tymbardziej teraz po wakacjach jak większość wyjeżdżała.
Dajcie znac jak u Was