U
usuniecie
Gość
No coś Ty, to dopiero za rok, a ja wiem w jaka słonicę się przeobraże po ciąży? Póki co mam +4kg
Spokojnie, moze raz, dwa zleci. Na szczęście my juz mamy tego typu imprezy za soba. pozostaną chrzciny i wsio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś Ty, to dopiero za rok, a ja wiem w jaka słonicę się przeobraże po ciąży? Póki co mam +4kg
Dzięki. Ty już swój najgorszy stres masz za sobą na całe szczęście
Dla mnie ten okres 7-8 tydzień jest najgorszy, bo wcześniej do niego 'docierałam', ale dalej już nie. Oby było okej
Hej dobrego poniedziałku wszystkim
Ja czuje się dobrze chociaż wczoraj znowu kilka godzin po wstaniu było mi trochę niedobrze. Napiłam się mięty i pomogło. Z pozostałych objawów bez zmian, czuję piersi coraz bardziej.
Moja wizyta w środę i już delikatnie się stresuję. Czy coś zobaczę, a co jak wyjdzie, ze ciąża jest młodsza i nic nie widać.. czy cokolwiek tam będzie... są takie myśli. Mój mąż nie może doczekać się pierwszego zdjęcia z USG oby obyyy...
Już taki brzuszek masz?My np w sobotę byliśmy na kolacji w restauracji gdzie będziemy wyprawiać przyjęcie weselne w przyszłym roku, a wczoraj czerpałam przyjemność ze spacerku z pieskiem, kiedy mój niemąż pojechał w trasę
Który to tydzień? U mnie nic kompletnie.My np w sobotę byliśmy na kolacji w restauracji gdzie będziemy wyprawiać przyjęcie weselne w przyszłym roku, a wczoraj czerpałam przyjemność ze spacerku z pieskiem, kiedy mój niemąż pojechał w trasę
Tak na zdjęciu wygląda chyba...Już taki brzuszek masz?
7+3 dniKtóry to tydzień? U mnie nic kompletnie.