reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dzięki. Ty już swój najgorszy stres masz za sobą na całe szczęście :)
Dla mnie ten okres 7-8 tydzień jest najgorszy, bo wcześniej do niego 'docierałam', ale dalej już nie. Oby było okej :)

Teoretycznie tak a w praktyce roznie bywa, juz przeżyłam ten stan gdzie roniłam i niby jestem bezpieczna. Ale właśnie ostatnio rozmyślam, że tyle sytuacji jest gdzie serce przestaję bić. Choć i tak myślę juz duzo pozytywniej. Tez tak myśl, stres jest, bo kazda chce, aby sie jej udało, aby dziecko bylo zdrowe. Ale nie mamy wpływu na wiele teraz rzeczy, dbać o siebie musimy i myśleć pozytywnie. A ja czuje, ze będzie juz u nas dobrze, będziemy tak z sobą do końca i każda befzie chwalić sie niedługo fajnym usg gdzie bedzie widać dzidzie a nie kropki. 😁

Hej 🙂 dobrego poniedziałku wszystkim 😊

Ja czuje się dobrze chociaż wczoraj znowu kilka godzin po wstaniu było mi trochę niedobrze. Napiłam się mięty i pomogło. Z pozostałych objawów bez zmian, czuję piersi coraz bardziej. 🙂

Moja wizyta w środę i już delikatnie się stresuję. Czy coś zobaczę, a co jak wyjdzie, ze ciąża jest młodsza i nic nie widać.. czy cokolwiek tam będzie... są takie myśli. Mój mąż nie może doczekać się pierwszego zdjęcia z USG 🙂 oby obyyy... ✊

Hej 🙂 dobrego poniedziałku wszystkim 😊

Ja czuje się dobrze chociaż wczoraj znowu kilka godzin po wstaniu było mi trochę niedobrze. Napiłam się mięty i pomogło. Z pozostałych objawów bez zmian, czuję piersi coraz bardziej. 🙂

Moja wizyta w środę i już delikatnie się stresuję. Czy coś zobaczę, a co jak wyjdzie, ze ciąża jest młodsza i nic nie widać.. czy cokolwiek tam będzie... są takie myśli. Mój mąż nie może doczekać się pierwszego zdjęcia z USG 🙂 oby obyyy... ✊

I matko ile nas ma w srode wizyty. 😊 ktory to bd tydzien u ciebie ?

Ja dziś czuje taki ucisk z prawej strony, troszkę poniżej pępka. Dwa lata temu miałam operacje wyrostka. Może to przez zrosty🙄

Dziewczyny. Ja nadal czekam na pierwszą wizytę, ale czas leci... Wizyta dopiero za tydzień i zaczynam się zastanawiać czy nie będę miała problemu na umówienie się na prenatalne.

Czy dziewczyny w 7 TC macie już coś umówione czy czekacie?

Ogólnie wiecie jaki to koszt?

reklama
Do góry