reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dziękuję Ci za te słowa. Nawet nie wiesz jaka ja jestem załamana przez to wszystko w szpitalu dostawałam leki na uspokojenie bo nie mogę sobie z tym poradzić :( nie mogę się pogodzić z tym jak ten człowiek mógł tak mocno chory przychodzić do pracy i zarażać ludzi ja rozumiem jak ktoś nie ma objawów ale 40 stopni gorączki i mocny kaszel to chyba w takiej sytuacji zostaje się w. Domu a on 4 dni był w pracy kierowniczka kazała żeby mnie uczył mam taki żal do nich wszystkich nie wrócę już do pracy nie zamierzam narażać siebie i dziecka.. :(
Na prawdę bardzo nie odpowiedzialną osobą. Jak można narażać innych w taki sposób 😡

reklama
Będzie jeszcze gorzej. Ten cały cyrk jest po coś. Za dużo pieniędzy już w to poszło żeby się wycofali. A ludzie jak te głupie barany...no cóż miejmy nadzieję, że przyjdzie to jakoś przetrwać.
Bedzie ciezko i ta paranoje na szczepionki wprowadza znowu, wiadomo kto chciał, musial to sie szczepil, ale ja takiej wiary nie mam w to.

Dziękuję Ci za te słowa. Nawet nie wiesz jaka ja jestem załamana przez to wszystko w szpitalu dostawałam leki na uspokojenie bo nie mogę sobie z tym poradzić :( nie mogę się pogodzić z tym jak ten człowiek mógł tak mocno chory przychodzić do pracy i zarażać ludzi ja rozumiem jak ktoś nie ma objawów ale 40 stopni gorączki i mocny kaszel to chyba w takiej sytuacji zostaje się w. Domu a on 4 dni był w pracy kierowniczka kazała żeby mnie uczył mam taki żal do nich wszystkich nie wrócę już do pracy nie zamierzam narażać siebie i dziecka.. :(
To on perfidnie przychodził do pracy wiedząc, ze jest chory ?

Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu
Biedna :( obyś przeszła łagodnie to dziadostwo. Leż pod kocem, wypoczywaj, duzo spij 😘 zdrowka !!

Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu
O kurczę, a przecież byłaś na kwarantannie przed pójściem do szpitala. 😞
Zdrowiej nam, oby łagodnie wszystko przeszło i bez wpływu na dziecko.
No i chyba musisz poinformować IP na której wczesniej byłaś, że jesteś zarażona.

Cholera właśnie ich wie, ja daje mc i lockdown. W Niemczech juz jest
No tutaj juz zaczyna szaleć, u męża w pracy codziennie się okazuje ze ktos chory 🙄 martwię się, żeby on nie zachorował i mnie nie zaraził, chociaż całe szczęście udało mi się zaszczepić przed ciążą, więc w razie czego nie powinno być źle

Kochane czy wy tez odczuwacie bol w okolicy pepka? 9t1d i od dzisiaj czuje bol w tej okolicy od czasu do czasu. Zaczynam sie martwic, lekarz w pon.

Kochane czy wy tez odczuwacie bol w okolicy pepka? 9t1d i od dzisiaj czuje bol w tej okolicy od czasu do czasu. Zaczynam sie martwic, lekarz w pon.

Jak miewam wzdęcia np dzis po pizzy z 2x serem, wypilam herbatkę i wzdelo mnie, chwile pokulo mnie w tych okolicach. Ale bardziej czuje jak macica się rozciąga

reklama
Cześć ja nie wiem co mam robić jestem załamana ☹️ pojechałam dzisiaj na betę bo czuje ze od 2 dni coś jest nie tak... A tu do mnei dzwonia ze w mojej krwi zrobił się skrzep i mam powtórzyć badania, mówię do emza że nic nie czuje 0 objawów, 2 dni temu zoebilam sobie test gruba wręcz fioletowa kreska, mąż mówi kup teraz test zobaczymy kupiłam zrobiłam i 2 dużo bledsza kreska... Jestem załamana nie wiem co mam że sobą zrobic.

Do góry