reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dziękuję Ci za te słowa. Nawet nie wiesz jaka ja jestem załamana przez to wszystko w szpitalu dostawałam leki na uspokojenie bo nie mogę sobie z tym poradzić :( nie mogę się pogodzić z tym jak ten człowiek mógł tak mocno chory przychodzić do pracy i zarażać ludzi ja rozumiem jak ktoś nie ma objawów ale 40 stopni gorączki i mocny kaszel to chyba w takiej sytuacji zostaje się w. Domu a on 4 dni był w pracy kierowniczka kazała żeby mnie uczył mam taki żal do nich wszystkich nie wrócę już do pracy nie zamierzam narażać siebie i dziecka.. :(
Na prawdę bardzo nie odpowiedzialną osobą. Jak można narażać innych w taki sposób 😡

reklama
Będzie jeszcze gorzej. Ten cały cyrk jest po coś. Za dużo pieniędzy już w to poszło żeby się wycofali. A ludzie jak te głupie barany...no cóż miejmy nadzieję, że przyjdzie to jakoś przetrwać.
Bedzie ciezko i ta paranoje na szczepionki wprowadza znowu, wiadomo kto chciał, musial to sie szczepil, ale ja takiej wiary nie mam w to.

Dziękuję Ci za te słowa. Nawet nie wiesz jaka ja jestem załamana przez to wszystko w szpitalu dostawałam leki na uspokojenie bo nie mogę sobie z tym poradzić :( nie mogę się pogodzić z tym jak ten człowiek mógł tak mocno chory przychodzić do pracy i zarażać ludzi ja rozumiem jak ktoś nie ma objawów ale 40 stopni gorączki i mocny kaszel to chyba w takiej sytuacji zostaje się w. Domu a on 4 dni był w pracy kierowniczka kazała żeby mnie uczył mam taki żal do nich wszystkich nie wrócę już do pracy nie zamierzam narażać siebie i dziecka.. :(
To on perfidnie przychodził do pracy wiedząc, ze jest chory ?

Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu
Biedna :( obyś przeszła łagodnie to dziadostwo. Leż pod kocem, wypoczywaj, duzo spij 😘 zdrowka !!

Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu
O kurczę, a przecież byłaś na kwarantannie przed pójściem do szpitala. 😞
Zdrowiej nam, oby łagodnie wszystko przeszło i bez wpływu na dziecko.
No i chyba musisz poinformować IP na której wczesniej byłaś, że jesteś zarażona.

Cholera właśnie ich wie, ja daje mc i lockdown. W Niemczech juz jest
No tutaj juz zaczyna szaleć, u męża w pracy codziennie się okazuje ze ktos chory 🙄 martwię się, żeby on nie zachorował i mnie nie zaraził, chociaż całe szczęście udało mi się zaszczepić przed ciążą, więc w razie czego nie powinno być źle

Kochane czy wy tez odczuwacie bol w okolicy pepka? 9t1d i od dzisiaj czuje bol w tej okolicy od czasu do czasu. Zaczynam sie martwic, lekarz w pon.

Kochane czy wy tez odczuwacie bol w okolicy pepka? 9t1d i od dzisiaj czuje bol w tej okolicy od czasu do czasu. Zaczynam sie martwic, lekarz w pon.

Jak miewam wzdęcia np dzis po pizzy z 2x serem, wypilam herbatkę i wzdelo mnie, chwile pokulo mnie w tych okolicach. Ale bardziej czuje jak macica się rozciąga

reklama
Cześć ja nie wiem co mam robić jestem załamana ☹️ pojechałam dzisiaj na betę bo czuje ze od 2 dni coś jest nie tak... A tu do mnei dzwonia ze w mojej krwi zrobił się skrzep i mam powtórzyć badania, mówię do emza że nic nie czuje 0 objawów, 2 dni temu zoebilam sobie test gruba wręcz fioletowa kreska, mąż mówi kup teraz test zobaczymy kupiłam zrobiłam i 2 dużo bledsza kreska... Jestem załamana nie wiem co mam że sobą zrobic.

Do góry