reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

A co do tego całego covidowego cyrku i szczepień to polecam wypowiedź mojego znajomego, Adasia, który jest między innymi biochemikiem. Po prostu posłuchajcie po co ludzie mają się szczepić. Będą niestety mutantami genetycznymi, własnością korporacji. Stracą majątki, prawa ludzkie. W 2013 r w USA już było to zaplanowane, po 7 latach wprowadzili w życie. Podsylam link, Adaś krótko o fachowo wyjaśnia co czeka zaszczepionych i po co to wszystko jest. 😢

reklama
To podpowiedzcie dziewczyny co mogę brać na to jakieś nautalne sposoby albo jakieś leki dla kobiet w ciąży? I co córci mogę dać bo słyszałam że chyba zaczyna kaszlec moja 3 latka :/

Dziewczyny forum jest po to, żebyśmy mogły na spokojnie sie pożalić, mieć wsparcie w czasie ciąży a nie przekonywać się czy zniechęcać do szczepień czy mówić o wiarygodności koronawirusa. Nie widzę sensu takich informacji tutaj, każdy ma swój rozum i swoje zdanie i robi jak uważa. 😊

To podpowiedzcie dziewczyny co mogę brać na to jakieś nautalne sposoby albo jakieś leki dla kobiet w ciąży? I co córci mogę dać bo słyszałam że chyba zaczyna kaszlec moja 3 latka :/
Co do leków to chyba najlepiej się skonsultować z lekarzem, niż kupować coś bez recepty z polecenia, lepiej dmuchać na zimne jeśli chodzi o dziecko, a z domowych sposobów to u mnie w okresie przeziębienia jest zawsze dużo herbaty z miodem, cytryną i sokiem malinowym, kanapki z czosnkiem

Dziewczyny forum jest po to, żebyśmy mogły na spokojnie sie pożalić, mieć wsparcie w czasie ciąży a nie przekonywać się czy zniechęcać do szczepień czy mówić o wiarygodności koronawirusa. Nie widzę sensu takich informacji tutaj, każdy ma swój rozum i swoje zdanie i robi jak uważa. 😊
Oczywiście, nie każdy jednak ma wiedzę na ten temat. A jeśli można kogoś uchronić to dlaczego nie? A jak sama napisałaś, każdy zrobi jak uważa 🤷 niemniej jednak nie każdy ma dostęp do niezależnych informacji 😊

A co do tego całego covidowego cyrku i szczepień to polecam wypowiedź mojego znajomego, Adasia, który jest między innymi biochemikiem. Po prostu posłuchajcie po co ludzie mają się szczepić. Będą niestety mutantami genetycznymi, własnością korporacji. Stracą majątki, prawa ludzkie. W 2013 r w USA już było to zaplanowane, po 7 latach wprowadzili w życie. Podsylam link, Adaś krótko o fachowo wyjaśnia co czeka zaszczepionych i po co to wszystko jest. 😢

Przecież to jakieś brednie.
I jak rozumiem osoby, które nie szczepią się, bo szczepionki były słabo zbadane i wprowadzone na szybko, tak pisanie, że osoby zaszczepione będą mutantami i własnością korporacji to po prostu teoria spiskowa na poziomie płaskoziemców i jestem w szoku, że ktokolwiek w takie rzeczy wierzy.
Ale może zostawmy temat szczepień, niech każdy ma swoje zdanie. Uważam, że to nie jest dyskusja na forum o ciąży, gdzie mamy się wspierać, a nie podżegać do kłótni.

Dokładnie, bardzo proszę nie robić z tego forum kolejnego antyszczepionkowej propagandy. Niech każdy robi jak uważa, każdy ma taki sam dostęp do informacji to nie jest wiedza tajemna.

reklama
Sądzę, że w dobie internetu nie ma z tym problemu obecnie😊
Właśnie niestety nie, ponieważ wiele treści jest blokowanych. Jeśli nie masz punktu zaczepnego, jakiegoś znajomego , który współpracuje z niezależnymi źródłami to nie znajdziesz tego w internecie bo usuwane są niewygodne treści. A w tv to już w ogóle 🤣🤣🤣

Do góry