U
usuniecie
Gość
Podpinam sie pod pytanieMasz na myśli ten? Bo widzialam, że niektóre dziewczyny w ciąży go używają i sama się nad nim zastanawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinam sie pod pytanieMasz na myśli ten? Bo widzialam, że niektóre dziewczyny w ciąży go używają i sama się nad nim zastanawiam
A gdzie go kupilas?O ten olejek mi chodzi Dziewczęta...na prawdę polecam...warto zadbać o skórę od samego początku....a lepiej stosować naturalne olejki niż balsamy które zatykają pory. Ktoś tu pisał też o tym że wiele zależy ile się przytyje....bardzo się z tym zgadzam. Ktoś kto przytyje 10 kg nie będzie miał tyle kłopotu co osoba która przytyje 30....niestety ja jestem w drugim przedziale....Tak myślę bo z Synem przytyłam 35 kg ale bardzo dbałam o skórę i rozstępy nie były zatrważające.
Ten w Rossmanie. Ale taniej jest kupić na allegro świeżo tłoczony. Za 1 litr około 50 zł a masz gwarancję jakości. Na zdjęciu ten z allegro co zamawiam.A gdzie go kupilas?
Ja z corka 15 kilo przytyłam a zrzucilam w chwila moment
DziękujęT
Ten w Rossmanie. Ale taniej jest kupić na allegro świeżo tłoczony. Za 1 litr około 50 zł a masz gwarancję jakości. Na zdjęciu ten z allegro co zamawiam.
O kurde [emoji52] ale pech... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze [emoji110][emoji110]Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu
Nie chce cie kochana martwic, ale poznalam kobiete w ciąży, ktora rodzila w 22 tyg ciazy, zlapala covida i zbyt malo wód płodowych miała. Dziecko niestety zmarlo, uwazaj na siebie i kontroluj sie czesciej, bo przez babeczke zlapalam schize czy serio przez covida tala sytuacja czy tak sie po prostu stalo. Ale uwazaj.Dziewczyny sorki ze się nie udzielam ale dyzo się dzieje ostatnio. Pojechałam do innego szpitala z tym gruczołem zrobili mi zabieg dziś wyszłam że szpitala ale żeby tego mało to zrobili mi test na koronawirusa i niestety wyszedł pozytywny. Od 3 dni mam objawy kaszel katar osłabienie i do tego dziś doszły mdłości maskara ledwo żyję w sumie to tylko leżę.. Lekarz mówi że korona nie powinna zaszkodzić na tak wczesnym etapie ciąży ale i tak się martwię. Robiliśmy usg w szpitalu narazie był sam pęcherzyk 2 dni temu