Chyba też tak zrobię nie jest za fajna ta aplikacjaJa korzystam z przeglądarki i mam zapisane na tej stronie co skończyłam, apke probowalam ale nie bylam zadowolona.
reklama
U
usuniecie
Gość
Chyba też tak zrobię nie jest za fajna ta aplikacja
W chrome powinno ci zapisywać
Mam tak samo... Dużo pije i bardzo mi brzuszek wychodzi w trakcie dnia. Powiedziałyście już w pracy i ciąży? Ja nie, ale czuję się fatalnie , boje się iść na zwolnienie bo jak coś nie pójdzie tak chyba nie wytrzymam kolejny raz tych spojrzeń. Jestem w kropce.Ja tez nic nie przytyłam póki co ale brzuch mi się zaokrąglił, normalnych spodni nie mogę nosić chyba że na rozpięty guzik
U
usuniecie
Gość
Mam tak samo... Dużo pije i bardzo mi brzuszek wychodzi w trakcie dnia. Powiedziałyście już w pracy i ciąży? Ja nie, ale czuję się fatalnie , boje się iść na zwolnienie bo jak coś nie pójdzie tak chyba nie wytrzymam kolejny raz tych spojrzeń. Jestem w kropce.
U mnie pewnie wiedzą po l4. Z racji, ze tak czy siak będę prace zmieniać to wole od początku iść na zwolnienie.
Uni_Cat
Fanka BB :)
U mnie jeszcze nie wiedzą.Mam tak samo... Dużo pije i bardzo mi brzuszek wychodzi w trakcie dnia. Powiedziałyście już w pracy i ciąży? Ja nie, ale czuję się fatalnie , boje się iść na zwolnienie bo jak coś nie pójdzie tak chyba nie wytrzymam kolejny raz tych spojrzeń. Jestem w kropce.
Chciałam powiedzieć po drugim USG, czyli 1 września, ale dzisiaj ściągnęli mnie do biura, żeby dać nowe obowiązki, więc prawdopodobnie już dzisiaj się dowiedzą :/
Królicza_Mama
Zaciekawiona BB
Cześć dziś pracuje zdalnie z dwójką dzieci nie wiem jak to zniosę... Dziś w nocy taki miałam helikopter w głowie, normalnie odlot. Ja w pracy jeszcze nie powiedziałam. Poczekam do 4 MSC bo też bym nie zniosła tych spojrzeń. Jutro wizytaaaaaaa nie wytrzymam chyba
Jak byłam na macierzyńskim to skończyła mi się umowa, nie przedłużyli mi jej z racji cięcia etatówMam tak samo... Dużo pije i bardzo mi brzuszek wychodzi w trakcie dnia. Powiedziałyście już w pracy i ciąży? Ja nie, ale czuję się fatalnie , boje się iść na zwolnienie bo jak coś nie pójdzie tak chyba nie wytrzymam kolejny raz tych spojrzeń. Jestem w kropce.
Starlights
Heej.. mam małe zaległości, ale wczoraj miałam urlop
Było pytanie o testy genetyczne, pappa itp - ja na ten moment jestem zdecydowana na badania prenatalne + Nifty
Ja też czasem tęsknię za takim jedzonkiem! Zawsze jak jadę do miasta rodzinnego, idę do babci i tam jem typowy polski trzyczęściowy (mięso, ziemniaki, surówka) obiad + zupa Sama nigdy czegoś takiego nie robię, raz zdarzyło mi się zrobić schabowego, ale jednak wolimy lżejsze jedzenie raz na jakiś czas jednak trzeba
Jezu męczą mnie zaparcia. Ja już nie wiem co mam zrobić :/ Macie jakiś sprawdzony sposób?
Było pytanie o testy genetyczne, pappa itp - ja na ten moment jestem zdecydowana na badania prenatalne + Nifty
Typowy polski obiad matko jak ja tesknie
No wlasnie ja siebie tez podziwiam
Mam super przepis mojej mamy na zapiekanke makaronowa ze szpinakiem No i to akurat jest ulubiona potraw mojego
Ja też czasem tęsknię za takim jedzonkiem! Zawsze jak jadę do miasta rodzinnego, idę do babci i tam jem typowy polski trzyczęściowy (mięso, ziemniaki, surówka) obiad + zupa Sama nigdy czegoś takiego nie robię, raz zdarzyło mi się zrobić schabowego, ale jednak wolimy lżejsze jedzenie raz na jakiś czas jednak trzeba
Jezu męczą mnie zaparcia. Ja już nie wiem co mam zrobić :/ Macie jakiś sprawdzony sposób?
Ola0207
Też chodzę z rozpiętym guzikiem
Dziś mi jest tak ciężko na żołądku - więc chyba mogę podpiąć to pod mdłości (bez wymiotów) nie mam apetytu,produkuję dużo śliny. Czy Was też męczą mdłości które nie kończą się wymiotami? A i baaaardzo często mi się odbija..
Wczoraj jadłam zupę, która w środę była pyszna a wczoraj.. Zjadłam bo musiałam i przespałam pół dnia żeby nie czuć się tak dziwnie
Dziś mi jest tak ciężko na żołądku - więc chyba mogę podpiąć to pod mdłości (bez wymiotów) nie mam apetytu,produkuję dużo śliny. Czy Was też męczą mdłości które nie kończą się wymiotami? A i baaaardzo często mi się odbija..
Wczoraj jadłam zupę, która w środę była pyszna a wczoraj.. Zjadłam bo musiałam i przespałam pół dnia żeby nie czuć się tak dziwnie
Ja tez nic nie przytyłam póki co ale brzuch mi się zaokrąglił, normalnych spodni nie mogę nosić chyba że na rozpięty guzik
reklama
Ja powiedziałam z racji tego że prace zaczynam od września to powiedziałam wcześnie żeby w razie co mogli sobie znaleźć kogoś za mnie. To moja dawna praca wiec wszyscy się ucieszyli i zatrudnili mnie pomimo ciąży wiec już wie szefostwoMam tak samo... Dużo pije i bardzo mi brzuszek wychodzi w trakcie dnia. Powiedziałyście już w pracy i ciąży? Ja nie, ale czuję się fatalnie , boje się iść na zwolnienie bo jak coś nie pójdzie tak chyba nie wytrzymam kolejny raz tych spojrzeń. Jestem w kropce.