reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Podziwiam, dobra z ciebie kobieta. 😁 moj standard kotlet schabowy, mielony, ziemniaki, zupka jakas i surówka i happy jest. Raz na jakis czas makarony jakieś. Ew fasole po bretonsku czy inne wymysly.
Typowy polski obiad 😍 matko jak ja tesknie 😭
No wlasnie ja siebie tez podziwiam 🤣
Mam super przepis mojej mamy na zapiekanke makaronowa ze szpinakiem 😋♥️ No i to akurat jest ulubiona potraw mojego 🤣🤣🤣

reklama
Ja tez tak mam z mięsem, a przed ciąża jadłam od czasu do czasu. Ale na słodycze tez mam ochotę, nie jak przed ciąża bo teraz bardziej mam ochotę na tluste i słone 🐷
O tak ♥️ Jeszcze przedwczoraj nasmazylam kotlecikow w bulce z 2 kilo piersi i moja mama na to “a to w bulce to troche tluste”.. a ja na to, ze dobrze, bo lubie tluste 🤣

Dzisiaj jest dzień pomidorowej chyba. Ja też dzisiaj smak na pomidorową. Chocolate1 teraz dopchnelam druga miseczka, tym razem poleciał Knorr 🤣
Ale tak generalnie na widok mięsa mnie mdli. Wędlinę zjem, ale gotowanego mięsa itp nie. Za to najlepiej mi wchodzą owoce, lody, słodycze, jogurty, muesli itp.
I np dzisiaj zjadłam budyń bo miałam ochote, a za dwie godziny jak spojrzałam na niego to mnie zemdlilo 🤷🤷🤷🙈🙈🙈

reklama
Dzisiaj jest dzień pomidorowej chyba. Ja też dzisiaj smak na pomidorową. Chocolate1 teraz dopchnelam druga miseczka, tym razem poleciał Knorr 🤣
Ale tak generalnie na widok mięsa mnie mdli. Wędlinę zjem, ale gotowanego mięsa itp nie. Za to najlepiej mi wchodzą owoce, lody, słodycze, jogurty, muesli itp.
I np dzisiaj zjadłam budyń bo miałam ochote, a za dwie godziny jak spojrzałam na niego to mnie zemdlilo 🤷🤷🤷🙈🙈🙈

I weź tu zrozum kobiete 😅 hahahahahaha

Do góry