NajgorzejJa do pracy na 9, a oczy jak 5 złotych
Wstalam rano bo oczywiście standardowo kręcę się z boku na bok, zatkany nos i drapanie w gardle pieknieeeeeeeee..... Nawet w dzień wolny nie udzie pospać ciągle jakieś nowe dolegliwości xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NajgorzejJa do pracy na 9, a oczy jak 5 złotych
Ja podobnie w ciągu dnia delikatnie gdzieś tam poczuję lekkie mdłości, ale broń boże żeby mnie na jakieś wymioty ciągnęło do tego trochę więcej sikania w ciągu dnia i obowiązkowa pobudka po północy na wizytę w toalecie. Brzuch zaboli może parę razy na dzień, a cycki to bolą tylko dlatego, że zaczęłam brać Duphaston Trochę mnie to martwi, ale staram się nastawić pozytywnieJak tak czytam o tych waszych dolegliwościach to aż się dziwnie czuję ja prócz tego że częściej chodzę siku i że w nocy mega bolą mnie piersi to nie mam żadnych objawów. Wcześniej to czasem jeszcze pobolewało mnie podbrzusze, teraz zdarza się to o wiele rzadziej. Raz na ruski rok mnie też zemdli i tyle wczoraj zaczęłam 7 tydzień a jak na razie to gorzej wpływa na mnie ta paskudna pogoda niż sama ciąża
Ja wizytę mam 02.09 i cierpliwie do niej czekam myślę pozytywnie, bo przecież ile było kobiet które przez dłuższy czas w ogóle nie wiedziały że są w ciąży bo cykle nieregularne a objawów brak Cieszę się tym, że jak na razie czuję się dobrze i korzystam z tego bo kolejnego dnia mogę wstać z łóżka i od razu popędzić do łazienki zaprzyjaźnić się z muszlą Skoro tyle dzieci chodzi po świecie to staram się nie myśleć o tym że coś mogłoby być nie takJa podobnie w ciągu dnia delikatnie gdzieś tam poczuję lekkie mdłości, ale broń boże żeby mnie na jakieś wymioty ciągnęło do tego trochę więcej sikania w ciągu dnia i obowiązkowa pobudka po północy na wizytę w toalecie. Brzuch zaboli może parę razy na dzień, a cycki to bolą tylko dlatego, że zaczęłam brać Duphaston Trochę mnie to martwi, ale staram się nastawić pozytywnie
Myślę, że pod koniec tygodnia pójdę do swojego ginekologa na USG, sprawdzić tylko gdzie się ulokował pęcherzyk, bo jeszcze w to wszystko nie dowierzam i cały czas nie umiem się tym cieszyć.
Dla mnie luksusowy objaw to bark okresu i plamień. Ogólnie jakbym zobaczyła tam na dole coś w kolorze krwi lub krew... chyba bym zawału dostała i ryczala jak bóbr.Ja wizytę mam 02.09 i cierpliwie do niej czekam myślę pozytywnie, bo przecież ile było kobiet które przez dłuższy czas w ogóle nie wiedziały że są w ciąży bo cykle nieregularne a objawów brak Cieszę się tym, że jak na razie czuję się dobrze i korzystam z tego bo kolejnego dnia mogę wstać z łóżka i od razu popędzić do łazienki zaprzyjaźnić się z muszlą Skoro tyle dzieci chodzi po świecie to staram się nie myśleć o tym że coś mogłoby być nie tak
Cześć z rana! Ja dziś czuje się całkowicie normalnie. Senność jeszcze mnie nie dopadła, nic nie boli, nie mam mdłości i chwała mojemu maluchowi za to!
Co do imion mnie się podoba dla dziewczynki Zuzanna, a dla chłopca Aleksander. Tylko wiadoma sprawa, jak przyjdzie wybierać będzie tego więcej i ogólnie burza mózgów. Może się zmieniać co chwila