U
usuniecie
Gość
A ja dziś apropos tycia robię kopiec kreta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robisz z pudełka czy swój przepis ?A ja dziś apropos tycia robię kopiec kreta.
Robisz z pudełka czy swój przepis ?
Dzięki, zglodnialam
Super ja robiłam sernik w środę a Ty mi już smaka zrobiłaś na kopiec kreta chyba w następnym tygodniu zrobięSwój przepis
Tez chcialam sernik, ale maz sie uparl kopiec kreta no i kopiec kreta.Super ja robiłam sernik w środę a Ty mi już smaka zrobiłaś na kopiec kreta chyba w następnym tygodniu zrobię
Może to od otarcia ?A ja właśnie zauważyłam bladoróżowy śluz na papierze nic mnie nie boli itp. Już drugi raz tak mam po przytulankach. Myślicie, że orgazm może wpływać na to? Boże, chyba zostanę świętą bo będę bała się kochać mam nadzieję,że nic więcej się nie rozkręci
A ja właśnie zauważyłam bladoróżowy śluz na papierze nic mnie nie boli itp. Już drugi raz tak mam po przytulankach. Myślicie, że orgazm może wpływać na to? Boże, chyba zostanę świętą bo będę bała się kochać mam nadzieję,że nic więcej się nie rozkręci