Ja też biorę duphaston na początku żeby wyregulować miesiączkę a potem po biochemicznej też doktor kazał właśnie brac dalej w razie pozytywnego testu 2x1 również ale mówił że tylko jeszcze 1,5 miesiąca i potem odstawiam powoliDziękuję za odp. Biore właśnie 2x1
reklama
U
usuniecie
Gość
To tak jak ja. Ja dodatkowo luteine 2x1Dziękuję za odp. Biore właśnie 2x1
Mogłabym już wziąść wolne od początku roku szkolnego ale nie chce siedzieć w domu, kocham swoją pracę i póki się dobrze czuje chce pracować. Na mnie gorzej podziała siedzenie w domu bo wtedy za dużo myślęJa tez co chwile czuje głód. Jesczze się dobrze ciąża nie zaczęła, a ja już chyba przywalilam na wadze ze 2 kg Czy minie, hmmm.. nie jestem specem w temacie, tez chętnie się dowiem. Nie możesz wziąć wolnego od pracy?
Okropny ból
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję ze mi przepisze jeszcze cos doktorek.To tak jak ja. Ja dodatkowo luteine 2x1
Ja biore dupka od owu, bo mialam plamienia przed okresem i tak kontynuje bo 2 dni plamilam z 1.5 tyg temu
A ja właśnie nie moge się do tego przyzwyczaić bo w życiu nie mialam problemów z zaparciami, odbijaniem z ciągłym głodem i uczuciem ciężkości na żołądku... ehhh ciąża to piękny stan mówiliJa mam tak samo. Ssie mnie w zoladku caly czas, o odbijaniu juz nawet nie wspomne, bo to juz z czestotliwoscia prawie jak oddychanie wzdecia rowniez. no i gazy mi juz przed ciaza takie dolegliwosci dokuczaly (lekarz podejrzewal sibo, ale ze wzgledu na covida odradzal diagnostyke), ale teraz jest duzo gorzej od kilku dni. budze sie juz z uczyciem, ze musze cos zjesc
agula301
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro robiłaś wcześniej jakaś diagnostykę ? Tule mocno, jesteś dzielna babeczka widząc po Twoim nastawieniu, los musi Ci to wynagrodzićDziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
luv
Początkująca w BB
cześć dziewczyny, witam się
wczoraj wyszedł mi pozytywny test i poszłam na betę - wynik 46,6
jutro mam termin @ będę sprawdzać przyrost bety, aplikacja wylicza mi 4T5D ciąży, liczone od daty ostatniej miesiączki, ale mam dość długie cykle (34dni) możliwe że ciąża jest młodsza? czy w przypadku długich cykli również liczyć wiek ciąży na podstawie pierwszego dnia cyklu?
w którym tygodniu / przy jakiej becie umawiałyście pierwszą wizytę u ginekologa w celu potwierdzenia ciąży?
gratulacje dla wszystkich
jutro mam termin @ będę sprawdzać przyrost bety, aplikacja wylicza mi 4T5D ciąży, liczone od daty ostatniej miesiączki, ale mam dość długie cykle (34dni) możliwe że ciąża jest młodsza? czy w przypadku długich cykli również liczyć wiek ciąży na podstawie pierwszego dnia cyklu?
w którym tygodniu / przy jakiej becie umawiałyście pierwszą wizytę u ginekologa w celu potwierdzenia ciąży?
Uni_Cat
Fanka BB :)
U mnie średnia z 12 miesięcy wynosiła właśnie 34 dni (raz 32, raz 41, różnice bywało) i ciążę mam o 5 dni młodsza wg USG niż wychodzi z wyliczeń OM.
I gratuluję!
luv
Początkująca w BB
dzięki za informację! orientacyjnie odejmę kilka dni, oczywiście lekarz określi wiek ciąży przy badaniu usg ale nie chciałabym umówić się na wizytę zbyt wcześnie stąd moje pytanieU mnie średnia z 12 miesięcy wynosiła właśnie 34 dni (raz 32, raz 41, różnice bywało) i ciążę mam o 5 dni młodsza wg USG niż wychodzi z wyliczeń OM.
I gratuluję!
reklama
U
usuniecie
Gość
Hejka, dziewczyny umawiaja sie na przełomie 7 badz 8 tygodnia. Jesli nic sie nie dzieje to tez tak idz. Ciaza moze byc mlodsza na usg sie okaze.