Okropny ból
Zaciekawiona BB
Przepraszam od 2.8 do 147
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik w normie, ale mimo to ja bym konsultowała to w razie co z lekarzem. Niech sam oceniPrzepraszam od 2.8 do 147
Moja ginekolog kazała mi brać dwie tabletki, jeżeli wynik będzie poniżej 20, a naprotechnolog, że progesteron w ciąży ma być bliżej 25. Ale być może zależy to od historii..., od sytuacji no i progesteron ma wartości skokowe, może to też być, że z dnia na dzień wynik będzie innyDziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5
Mi dokuczały jeszcze przed terminem miesiączki i już wiedziałam, że to może być ciąża, bo nigdy nie miałam takich problemów ale jakoś od tygodnia zaczęłam pić więcej wody, minimum 2 litry, ale samej wody nie wliczając w to herbaty itp i jest już okejDziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia? Bo ja już nie wiem, co robić domowe sposoby nie bardzo działają
Na własną odpowiedzialność? Jak to przecież duphaston jest na receptę?Dziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5
Mi przeszło. Zostały wzdęcia. Brzuch jak balon...Dziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia? [emoji85] Bo ja już nie wiem, co robić [emoji85][emoji85][emoji85] domowe sposoby nie bardzo działają