reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziekuje. Biore dupka, tak jak pisalam Wam na wlasna opowiedzialnosc. Wizyta w pon 5+5
Moja ginekolog kazała mi brać dwie tabletki, jeżeli wynik będzie poniżej 20, a naprotechnolog, że progesteron w ciąży ma być bliżej 25. Ale być może zależy to od historii..., od sytuacji 🤷 no i progesteron ma wartości skokowe, może to też być, że z dnia na dzień wynik będzie inny

Dziewczyny, a czy Wam też dokuczają zaparcia? 🙈 Bo ja już nie wiem, co robić 🙈🙈🙈 domowe sposoby nie bardzo działają
Mi dokuczały jeszcze przed terminem miesiączki i już wiedziałam, że to może być ciąża, bo nigdy nie miałam takich problemów 😅 ale jakoś od tygodnia zaczęłam pić więcej wody, minimum 2 litry, ale samej wody nie wliczając w to herbaty itp i jest już okej 😊

Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy 😪😪😪

reklama
Do góry