reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Moja ginekolog kazała mi brać dwie tabletki, jeżeli wynik będzie poniżej 20, a naprotechnolog, że progesteron w ciąży ma być bliżej 25. Ale być może zależy to od historii..., od sytuacji 🤷 no i progesteron ma wartości skokowe, może to też być, że z dnia na dzień wynik będzie inny
Dziękuję za odp. Biore właśnie 2x1

Cześć Kobietki :) aplikacja wylicza termin na 9 kwiecień (dzień przed pierwszą rocznicą ślubu QUOTE]Będzie dobrze [emoji110][emoji110]
Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy [emoji25][emoji25][emoji25]
Może to jednak z przejedzenia? Albo coś lżejszego przekanszać np. jakis owoc.

Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy 😪😪😪
Ja tez co chwile czuje głód. Jesczze się dobrze ciąża nie zaczęła, a ja już chyba przywalilam na wadze ze 2 kg 🤷‍♀️ Czy minie, hmmm.. nie jestem specem w temacie, tez chętnie się dowiem. Nie możesz wziąć wolnego od pracy?

Niech ktoś mi powie że nie jestem sama i ktoś też ma tak jak ja.... co dwie godziny jestem głodna, ale to tak naprawdę że aż boli mnie żołądek potem zjem i mam przez długi czas uczucie przejedzenia chociaż nie zjem jakoś dużo... cały czas do tego mi się odbija a jak się położę to jak się odbije to mam wrażenie że to jedzenie mam w gardle. Ale nie mam żadnych mdłości czy wymiotów.. Ja oszaleje od tego. Jak ja pójdę do pracy? Przecież nie będę bekac przy dzieciach..... czy to minie? Niech mnie ktoś pocieszy 😪😪😪

Ja mam tak samo. Ssie mnie w zoladku caly czas, o odbijaniu juz nawet nie wspomne, bo to juz z czestotliwoscia prawie jak oddychanie 🤣 wzdecia rowniez. no i gazy 😑 mi juz przed ciaza takie dolegliwosci dokuczaly (lekarz podejrzewal sibo, ale ze wzgledu na covida odradzal diagnostyke), ale teraz jest duzo gorzej od kilku dni. budze sie juz z uczyciem, ze musze cos zjesc 😀

reklama
Do góry