Nie stresuj się. Ja miałam bóle pleców gdzie obudziłam się w nocy jak poparzona. Ginekolog powiedział, że w początkowym okresie to normalne nawet silne bóle bo wszystko się rozciąga i przygotowuje pod maluszkaMnie też bolą plecy w odcinku krzyżowym, są dni, że odpuszcza, a są takie, że boli mocno i się tym stresuję
reklama
Colorful92
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! Nieśmiało się witam.
Owulację miałam 31.07 (plus /minus dzien).
Ostatnia miesięczna 8.07(mam cykle +35 dni). Beta wczoraj prawie 1500. Jutro robię powtórkę. Pierwsze dwie bety ladnie przyrosły. W ten piątek mam lekarza. Powiedzcie mi, na bijące serduszko pewnie będzie za wcześnie?
Ostatnia miesięczna 8.07(mam cykle +35 dni). Beta wczoraj prawie 1500. Jutro robię powtórkę. Pierwsze dwie bety ladnie przyrosły. W ten piątek mam lekarza. Powiedzcie mi, na bijące serduszko pewnie będzie za wcześnie?
Uni_Cat
Witamy kolejną StaraczkęCześć Dziewczyny! Nieśmiało się witam.
U mnie serduszko było widać w 5+6
Mnie nie bolały ani jajniki ani podbrzusze a widziałaś moje maleństwo także nie stresuj się bo to źle wpływa na Ciebie i na ciąże , nie doszukuj się złych rzeczyDziewczyny bola was jajniki podbrzusze ? Mnie nic od 2,3 dni. Tyle co piersi. Mysle czy to dobry czy zly znak.
Ja czekałam do 8 tygodnia na wizytę i każdej z Was polecam naprawdę nie ma po co iść wcześniej i sie stresowaćMiło wiedzieć, że ktoś ma podobnie i lekarz również twierdzi, że jest ok
Chyba zbyt szybko poszłyśmy na 1 wizytę
Anuuula
@Kropka29 tak, zrobię dostałam właśnie skierowanie od położnej, bez problemu wiec lecę w piątek na 7.30 i będziemy sprawdzać
Zapytalam jej też, czy umawiając wizytę przez ginekolog prowadzenie ciąży lekarz zrobi USG czy trzeba mieć oddzielne skierowanie i umawiać się przez badanie USG ale odpisała mi, ze lekarz bez problemu zrobi USG w tej pierwszej opcji także tutaj jest inna opinia niż któraś z Was pisała. Zapytam też w sobotę bo mam konsultację wyników badań i mam dostać info co dalej robić.
Zapytalam jej też, czy umawiając wizytę przez ginekolog prowadzenie ciąży lekarz zrobi USG czy trzeba mieć oddzielne skierowanie i umawiać się przez badanie USG ale odpisała mi, ze lekarz bez problemu zrobi USG w tej pierwszej opcji także tutaj jest inna opinia niż któraś z Was pisała. Zapytam też w sobotę bo mam konsultację wyników badań i mam dostać info co dalej robić.
Ja rzuciłam palenie jakoś 2 miesiące przed zajściem w ciążę, czasem podpalałam ale bardzo rzadko, natomiast w cyklu w którym się udało wg nie paliłam ale w głowie mi dalej siedzi żeby sobie zapalić oczywiste jest ze tego nie zrobię ale jakas tam myśl z tyłu głowy siedzi... chociaż z dnia na dzień coraz mniej o tym myślę.Dziewczyny, czy któraś Was jest/ była w nałogu papierosowym? Ja cały czas podpalałam iqosa, a jak zobaczyłam 2 kreski to połamałam wszystkie fajki jakie miałam na mieszkaniu!
Póki co trzymam się Ok, ale z racji takiej, ze w ogóle nie jest mi niedobrze, to moja psychika jest teraz na głodzie
U
usuniecie
Gość
Mnie nie bolały ani jajniki ani podbrzusze a widziałaś moje maleństwo także nie stresuj się bo to źle wpływa na Ciebie i na ciąże , nie doszukuj się złych rzeczy
Masz rację, czekam cierpliwie do srody.
U
usuniecie
Gość
Dziewczyny wiecie co, chcialam te usg od tej lekarki co wczoraj bylam, wiec zadzwoniłam czy moge przyjsc po zdjecie z tego usg, ew zrobić telefonem sobie. Odmowila bo nie ma na nim co podziwiac tak ujela, wiec powiedzialam, ze chcialam ocenic i miec dokumentację jak mocno zle ten pecherzyk wygląda. Odpowiedziała, ze moge umowic sie na wizyte i mi takie zrobi. olalam... nie bede sie wkurzac juz myśleć. Nie plamie, nie krwawie, nie mam boli, bez jaj. Jestem dobrej mysli, koniec z tym cyrkiem.
Ja to zauwazylam, ze jak sobie robie dluzsze spacerki to chwile zakuje mnie cos, bo ogolem na codzień samochod i samochod. Chociaz maz terroryzuje i karze mi lezec
Ja to zauwazylam, ze jak sobie robie dluzsze spacerki to chwile zakuje mnie cos, bo ogolem na codzień samochod i samochod. Chociaz maz terroryzuje i karze mi lezec
reklama
Kropka29
Moderator
Może rzeczywiście zależy to od placówki i skąd jest położna No cóż, przekonamy się na własnej skórze niedługo@Kropka29 tak, zrobię dostałam właśnie skierowanie od położnej, bez problemu wiec lecę w piątek na 7.30 i będziemy sprawdzać