reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Eh dziewczyny ja chyba odchodze :( w sumie to niepotrzebnie zaczynalam pisac. Trzymam za was wszystkie kciuki, to jest piekny stan (choc czasem ciezki 😂) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej :) a jednak... tym razem tak jak pisalam ciaza nieplanowana, w bardzo bardzo zlym momencie, zawiidlo zabezpieczenie. W sumie to ja nawet nie moge w tej ciazy byc. Bilam sie dlugo z myslami i pewnie sobie tego nie wybacze ale nie bede mama kwietniowa :( trzymajcie sie cieplo i spokojnej ciazy wam zycze :)

reklama
Ja już przestaje porównywać wielkość pęcherzyka 0,6cm ,bo oszaleje😃 najważniejsze, ze lekarz powiedział, ze wszystko dobrze jest i prawidłowo. Wczesniej już w 5tc był krwiak, teraz ładnie się rozwija.
Pecherzyk ciałko żółte (kropeczka) a za tydzień zobaczymy

Musimy być dobrej myśli nic Nam nie pozostało. Oczywiście zrobiłam betę niepotrzebnie, bo ja się robi co 2 dni a w niedziele zamknięte wszystko.
Byłaś u lekarza?:)
Tak, byłam wczoraj na pierwszej wizycie :)
Ale betę robiłam sobie we wtorek i miałam 517, a w czwartek już 955, także ładny przyrost :). Po wizycie trochę sie uspokoiłam, chociaż gin trochę mnie pouciskal 🙈, ale i tak cały czas lęk jest. Cały czas sprawdzam czy piersi mnie nadal bolą 🙈🙈

Ale betę robiłam sobie we wtorek i miałam 517, a w czwartek już 955, także ładny przyrost :). Po wizycie trochę sie uspokoiłam, chociaż gin trochę mnie pouciskal 🙈, ale i tak cały czas lęk jest. Cały czas sprawdzam czy piersi mnie nadal bolą 🙈🙈
W którym tygodniu jesteś:)?
Piękna Beta. Będzie dobrze ✊✊💜 ja tez taka strachliwa jestem, ale musimy dawać dobra energię dzidziom.
Mój mąż się popłakał choć niedowierza, za tydz mówił, ze uwierzy jak ♥️ Będzie biło.
Sam jest po operacji guza mózgu w grudniu i mówi, ze jego marzenie się spełni

Super ! Wyniki będą jeszcze dziś? Pochwal sie nam tu! Trzymam w takim razie kciuki za piękny przyrost ✊✊
wlasnie jestem po ;) wyniki bede miala dzis na mailu ✊ mam nadzieje, ze bd mogla ze spokojem jechać na urlop bo wyjezdzamy dzis w nocy . Pobolewa mnie w prawej pachwinie..troxhe mnie to martwi

wlasnie jestem po ;) wyniki bede miala dzis na mailu ✊ mam nadzieje, ze bd mogla ze spokojem jechać na urlop bo wyjezdzamy dzis w nocy . Pobolewa mnie w prawej pachwinie..troxhe mnie to martwi
Myśle ze wszystkie dziwne bóle są na początku normalne. Mnie np w środę i czwartek tak bolał krzyż ze ani siedzieć ani stać ani leżeć :/ od wczoraj już mi trochę lepiej na szczęście.

ps. Udanego wypoczynku ☀️

reklama
Ale betę robiłam sobie we wtorek i miałam 517, a w czwartek już 955, także ładny przyrost :). Po wizycie trochę sie uspokoiłam, chociaż gin trochę mnie pouciskal [emoji85], ale i tak cały czas lęk jest. Cały czas sprawdzam czy piersi mnie nadal bolą [emoji85][emoji85]
O rety, mam to samo z piersiami [emoji38] Lekarz powiedział że mam już nie robić bety, więc to jedyne co mnie uspokaja przed usg [emoji2]

Dziewczyny, czy podczas usg będą Wam towarzyszyć partnerzy? U mnie niestety w luxmedzie jest zakaz [emoji852] i chyba będziemy szukać alternatywy

Do góry