Chyba wytrzymam bo w sumie pierwsza wizytę miałam wczoraj i wszystko było ok może faktycznie nie ma sensu iść 5/08Czesc Leah! 5T6D to jeszcze wczesnie, ale czy wytrzymasz do 17? Ja sie wlasnie zapisalam na pierwsza wizyte 12/08 i to bedzie moj 6T3D.
reklama
KB02
Fanka BB :)
Hej ❤ po wizycie ok, położna założyła mi kartę ciąży, lekarz mnie zbadał . Dostałam oczywiście skierowania na milion badań , w tym na USG. No i receptę - mam brać Duphaston (z uwagi na poronienienie w kwietniu) i przepisał mi też Acard. Recepta już wykupiona - także teraz oby do przodu Następna wizyta za 3 tygodnie (20 sierpnia) ❤.
salamandra66
super, ze juz karta zalozona ❤ jak masz brac duphaston? Ja mam luteine i nie pamiętam jak bralam kiedys, a na tele konsultacji oczywiscie nie zapytalam acard tez biore , tzn zamiennik bo mi po acardzie siniaczki na udaxh wychodzily, a po zamiennikach nie mi jeszcze dojda po wizycie zastrzyki z heparynyHej ❤ po wizycie ok, położna założyła mi kartę ciąży, lekarz mnie zbadał . Dostałam oczywiście skierowania na milion badań , w tym na USG. No i receptę - mam brać Duphaston (z uwagi na poronienienie w kwietniu) i przepisał mi też Acard. Recepta już wykupiona - także teraz oby do przodu Następna wizyta za 3 tygodnie (20 sierpnia) ❤.
KB02
Duphaston mam brać 2 razy dziennie dostałam od razu receptę na 3 opakowania. Musimy się jakoś trzymać ❤super, ze juz karta zalozona ❤ jak masz brac duphaston? Ja mam luteine i nie pamiętam jak bralam kiedys, a na tele konsultacji oczywiscie nie zapytalam acard tez biore , tzn zamiennik bo mi po acardzie siniaczki na udaxh wychodzily, a po zamiennikach nie mi jeszcze dojda po wizycie zastrzyki z heparyny
Uni_Cat
Dziewczyny, robiłyście badanie progesteronu, że dostajecie duphaston?
Ja póki co czekam na wizytę w czwartek, ale badałam sobie sama progesteron i nie wydaje mi się on specjalnie niski.
Zastanawiałam się po prostu, czy nie potrzebuję go i tak brać, skoro każda z Was dostaje...
Ja póki co czekam na wizytę w czwartek, ale badałam sobie sama progesteron i nie wydaje mi się on specjalnie niski.
Zastanawiałam się po prostu, czy nie potrzebuję go i tak brać, skoro każda z Was dostaje...
KB02
Ja nie robiłam. Mi ginekolog przepisał z uwagi na poprzednie poronienie.Dziewczyny, robiłyście badanie progesteronu, że dostajecie duphaston?
Dziewczyny, robiłyście badanie progesteronu, że dostajecie duphaston?
Zastanawiałam się po prostu, czy nie potrzebuję go i tak brać, skoro każda z Was ddosta
Ja robiłam wstępne badania zanim się zaczęliśmy starać i progesteron chyba był w porządku bo nic lekarz nie mówił na ten temat. A duphaston dostałam po ciąży biochemicznej i na wyrównanie miesiączki. Lekarz mówił żeby brac jak test okaże się pozytywny jak nie to odstawiać i czekać na miesiączkę.Dziewczyny, robiłyście badanie progesteronu, że dostajecie duphaston?
Qruszon
Ja tez 30.03, jeśli tez mogę chętnie z Wami porozmawiam Od czasu do czasuPo cichutko witam się i ja Termin wychodzi mi na 30 marca ale jak pozwolicie to zostanę tu z wami Dziś 4t4d
Dobrej nocy
Qruszon
A jakie masz mutacje?super, ze juz karta zalozona ❤ jak masz brac duphaston? Ja mam luteine i nie pamiętam jak bralam kiedys, a na tele konsultacji oczywiscie nie zapytalam acard tez biore , tzn zamiennik bo mi po acardzie siniaczki na udaxh wychodzily, a po zamiennikach nie mi jeszcze dojda po wizycie zastrzyki z heparyny
reklama
Qruszon
Mi dziś lekarz z uwagi na poronienie poprzednie przepisał dupka3x1 od razu 6opakowac.Duphaston mam brać 2 razy dziennie dostałam od razu receptę na 3 opakowania. Musimy się jakoś trzymać ❤
Nie poddajemy sie(choć kolana czasem drżą ze strachu, sprawdzam majtki czy oby kropelka się nie pojawiła) już mam w głowie mały lek i strach