reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

O rety, mam to samo z piersiami [emoji38] Lekarz powiedział że mam już nie robić bety, więc to jedyne co mnie uspokaja przed usg [emoji2]

Dziewczyny, czy podczas usg będą Wam towarzyszyć partnerzy? U mnie niestety w luxmedzie jest zakaz [emoji852] i chyba będziemy szukać alternatywy
ja jak w poprzedniej ciazy , mam lekarza na nfz i prywatnie , u tego na nfz nigdy nie bylam z mezem i tym razem tez sie wybieram sama , za to na wizyty prywatne chodziłam zawsze z mężem teraz też pytalam i mamy być oboje ;)

reklama
ja jak w poprzedniej ciazy , mam lekarza na nfz i prywatnie , u tego na nfz nigdy nie bylam z mezem i tym razem tez sie wybieram sama , za to na wizyty prywatne chodziłam zawsze z mężem teraz też pytalam i mamy być oboje ;)
Ooo może mi podpowiesz, bo ja tez będę tak chodziła. W jakich odstępach umawiasz wizyty ?

Co to znaczy...??
Eh dziewczyny ja chyba odchodze :( w sumie to niepotrzebnie zaczynalam pisac. Trzymam za was wszystkie kciuki, to jest piekny stan (choc czasem ciezki 😂) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej :) a jednak... tym razem tak jak pisalam ciaza nieplanowana, w bardzo bardzo zlym momencie, zawiidlo zabezpieczenie. W sumie to ja nawet nie moge w tej ciazy byc. Bilam sie dlugo z myslami i pewnie sobie tego nie wybacze ale nie bede mama kwietniowa :( trzymajcie sie cieplo i spokojnej ciazy wam zycze :)

No właśnie... Może da się coś jeszcze zrobić...
mimo wszystko wydaje mi sie ze to decyzja kazdej indywidualnie (mimo ze rozumiem dobre chęci ) . Sama jestem w ciazy z wpadki i nie jest mi to zyciowo kompletnie po drodze obecnie i domyslam sie jak trudno przychodzi jaka kolwiek decyzja autorce , ale musi byc jej i dobrze przemyslana . Mozemy tylko trzymac kciuki ze jednak do nas wroci ❤

W którym tygodniu jesteś:)?
Piękna Beta. Będzie dobrze ✊✊💜 ja tez taka strachliwa jestem, ale musimy dawać dobra energię dzidziom.
Mój mąż się popłakał choć niedowierza, za tydz mówił, ze uwierzy jak ♥️ Będzie biło.
Sam jest po operacji guza mózgu w grudniu i mówi, ze jego marzenie się spełni
Dokladnie 5tc +1 😊 Też z niecierpliwością czekam na USG, jak się okaże, że wszystko jest ok, wtedy będę mogła spać spokojnie.
To mąż na pewno baaaardzo szczęśliwy 😍😊 Dużo zdrówka dla męża, Ciebie i dzidziutka! ❤

reklama
Do góry