reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Właśnie wiem, dlatego bylam ciekawa od którego tygodnia, bo te zdania sa podzielone wlasnie mocno. Przy córce dopiero w 8 tyg sluchalam serducha. Kolezanka w 7 słuchała i chcialam miec orientację jak to teraz wyglada

Dziewczyny czy któraś z Was wzięła zwolnienie od lekarza poz przed wizytą u gina. Ja czuję że nie wytrzymam do 24...ja chodzę po domu i co chwilę się pokładam to mi lepiej, głową mnie nie boli...

Ja staram się pić ok. 2l wody dziennie. Nie mam z tym dużego problemu 🙂

W ogóle czuje się nadal dobrze ale dzis nie mogłam kompletnie spac! Mam wrażenie że zamiast senności dopada mnie bezsenność 🙄 i spałam tylko ze 4h i rano dziwnie się przez to czułam. Poza tym bez zmian, co jakiś czas pobolewa podbrzusze i chyba jajnik bo po lewej stronie wszystko boli. I mam coraz bardziej wrażliwe sutki, zwłaszcza lewego. A sikam chyba ze 40 razy dziennie. Wczoraj w nocy to z 5 razy wstawałam jak nie mogłam usnać 🤣

Czekam do środy bo wtedy lecę na badania i pierwszą betę 💕
Został mi ostatni test i chyba zrobię go jutro rano lub w środę przed badaniami hehe... kusi 😀

Dziewczyny czy któraś z Was wzięła zwolnienie od lekarza poz przed wizytą u gina. Ja czuję że nie wytrzymam do 24...ja chodzę po domu i co chwilę się pokładam to mi lepiej, głową mnie nie boli...
Ja wzięłam w czw od innego lekarza normalne L4, jeszcze nie ciążowe, a od 30.08 zamierzam iść na ciążowe, już płatne 100%.

A w ogóle kiedy planujecie iść na L4 juz takie dłuższe?
Mąż wczoraj zadał mi takie pytanie i co ja myślę w tej sprawie i w zasadzie nie wiem.. mówię grudzień to na bank a on mówi że to będzie już 6 miesiąc, a ja.. no faktycznie, to nie, chyba wcześniej chce haha :D moze październik lub listopad max ?

Co Wy sobie myślicie? 🙂

Dziewczyny tez macie takie wahania nastrojów?
Ja na szczęście nie :)
Mąż wczoraj zadał mi takie pytanie i co ja myślę w tej sprawie i w zasadzie nie wiem.. mówię grudzień to na bank a on mówi że to będzie już 6 miesiąc, a ja.. no faktycznie, to nie, chyba wcześniej chce haha :D moze październik lub listopad max ?

Co Wy sobie myślicie? 🙂
Ja bym chciała pracować jak najdłużej, jeśli wszystko by było okej to najwcześniej na koniec roku chciałabym iść na zwolnienie :)

reklama

Co Wy sobie myślicie? 🙂

Ja juz poszlam z racji zmeczenia, maz chce abym duzo odpoczywała i dbala o siebie. Na ciążowe l4 bede szla za tydzień pewnie. Zreszta i tak nie wracam do swojej pracy, planuje je zmienić wiec nie zalezy mi.

Do góry