Mi się zaczęły od 7 tygodniaDziewczyny od którego tygodnia brały was mdłości ja dzisiaj 4+4 i na razie 0 dolegliwości nawet piersi mnie nie bola jedynie przy mocniejszym dotyku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się zaczęły od 7 tygodniaDziewczyny od którego tygodnia brały was mdłości ja dzisiaj 4+4 i na razie 0 dolegliwości nawet piersi mnie nie bola jedynie przy mocniejszym dotyku.
Do głowy by mi nie przyszło prosić o słuchanie go W sumie to po co o to prosić?Szybciutko bylo widac, ale tylko widac czy tez slychac ?
Do głowy by mi nie przyszło prosić o słuchanie go W sumie to po co o to prosić?
A to nie wiem, to moja pierwsza ciąża, więc nie znam praktyk lekarzy Dla mnie ważna była kontrola USG, czy jest OKNo jak ? przecież jak juz serducho jest to zazwyczaj włączają posłuchać lekarze, ale to nie wiem w ktorym tygodniu dlatego pytam..
Też nie mam doświadczenia w tym temacie ale wydaje mi się, że już określi wstępną na podstawie wieku OM i tego co będzie widać na usgDziewczyny myślicie że jak jutro pójdę to ginekolog określi mi date porodu ? Jutro będzie 7+4 wiec serduszko powinno już być prawda ? Czy może termin określa się później ? To moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem
U mnie w 5+6 był już w stanie powiedzieć, że termin z USG to 7 kwiecień (z wyliczeń miesiączkowych byłby to 2 kwiecień).Dziewczyny myślicie że jak jutro pójdę to ginekolog określi mi date porodu ? Jutro będzie 7+4 wiec serduszko powinno już być prawda ? Czy może termin określa się później ? To moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem
Serduszko pojawia się 22-23 dni po zapłodnieniu, więc musiałabyś mieć bardzo długie cykle żeby jeszcze go nie było.Dziewczyny myślicie że jak jutro pójdę to ginekolog określi mi date porodu ? Jutro będzie 7+4 wiec serduszko powinno już być prawda ? Czy może termin określa się później ? To moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem
Mnie też strasznie boli głowa...jestem zmęczona...wizyta dopiero 24 sierpnia ale chyba zadzwonię do przychodni i poproszę choć o da trzy dni zwolnienia bo nie dsm rady jeszcze się skupić w pracyDziewczyny ja dziś chyba umrę...zaczęłam 6 tydzień i tak mnie dziś muli...tak mi bulga w brzuchu...do tego ból i zawroty głowy...a tu trzeba w pracy siedzieć i się skupić...eh...a Wy jak tam się trzymacie przy poniedziałku? Miałam mieć dziś wizytę u gina ale przełożyłam na 30 sierpnia coby było już wszystko widać pięknie.
Z rzeczy pozytywnych mój guzek się wchłania więc antybiotyki działają o nie będzie konieczne nacinanie!
Chwalcie się wizytami bo chyba dziś ich kilka miało być!
Cudownego tygodnia!
A to nie wiem, to moja pierwsza ciąża, więc nie znam praktyk lekarzy Dla mnie ważna była kontrola USG, czy jest OK