Gratulacje !!Tez uwazam ze zle myśli przyciagaja zle wydarzenia , po pierwszej pozno straconej ciazy w drugiej nawet nie chcialam myslec ze moze cos zle pojść i nir wiem ile z tego a ile leki pomogły , ale mam zdrowego synka wiec pogadajcie otwarcie ancyssko
Wyniki bety przyszly, ciąża jak nic , teraz najwazniejsze wlaczyc leki i niech sie dzieje
reklama
Gocha 05
Fanka BB :)
Niestety znam ten strach. Trzymam kciuki za nas wszystkieSzkoda ze mi się nie uda isc na usg przed wakacjami bo wyjazd juz w sobote, ale wrazie co dostalam dzis po teleporadzie luteine no i czekam na ta bete to może będę spokojniejsza bo szok zaczyna ustępować trochę strachowi o ciaze bo nie wspomniałam ale to moja 3 , a syna mam jednego wiec zaczyna się wkradać strach
Hotaru
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, odebrałam wyniki bety - 461 i przyrost 176% [emoji2]Dziewczyny, czy sprawdzałyście betę więcej niż 2 razy? Jeśli tak - jakie miałyście przyrosty?
Ja badałam już 3 razy i zaczynam trochę panikować, że przyrost zwolnił:
10 dpo - 13
12 dpo - 33 (przyrost 200%)
16dpo - 168 ( średni przyrost w porównaniu do 12 dpo to 112%).
Teoretycznie nie powinno się porównywać bety w odstępie 4 dni, ale niby kalkulator wyliczył jakąś średnią. Jutro mam kolejną betę (18 dpo) bo chciałam mieć jak najbardziej aktualną przed wizytą u gina, ale ten spadek tempa z 200% do 112% mnie trochę niepokoi [emoji53]
Niepotrzebnie porównywałam bety z odległych terminów, teraz jestem już spokojniejsza i czekam na usg [emoji2]
kasza_lotek
Zaangażowana w BB
Czesc witam sie tak troche niesmialo, dolaczam zeby jakos przetrwac to wszystko u mnie ciaza nieplanowana, termin na okolo 1 kwietnia, pierwsza wizyta 9 sierpnia.
KB02
Hej Kochane
Widzę, że już trochę Was jest tutaj, super .
Wielce szczęśliwa dołączam do Was. Według aplikacji termin przypada mi na 1 kwietnia. Obecnie to 4tc+6. We wtorek robiłam betę i wynik 517, dzis powtórzyłam i jest 955 ❤. Wynik miałam dopiero po godz. 21, więc dziś cały dzień się stresowałam . Teraz od razu mi lżej.
To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w kwietniu tego roku - był to 5tc+6... miałam robiony zabieg łyżeczkowania.
Bardzo to przeżyłam, dlatego cieszę się, że tak szybko się udało znowu .
Na jutro mam zaplanowaną wizytę u ginekologa - wiem, że to jeszcze wcześnie, ale przez to co mnie spotkało wolę już iść, będę się czuła spokojniejsza .
Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!
Wielce szczęśliwa dołączam do Was. Według aplikacji termin przypada mi na 1 kwietnia. Obecnie to 4tc+6. We wtorek robiłam betę i wynik 517, dzis powtórzyłam i jest 955 ❤. Wynik miałam dopiero po godz. 21, więc dziś cały dzień się stresowałam . Teraz od razu mi lżej.
To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w kwietniu tego roku - był to 5tc+6... miałam robiony zabieg łyżeczkowania.
Na jutro mam zaplanowaną wizytę u ginekologa - wiem, że to jeszcze wcześnie, ale przez to co mnie spotkało wolę już iść, będę się czuła spokojniejsza .
Gratulacje u mnie aplikacja pokazuje na 2 kwietnia. Wizyta u lekarza chyba za wcześnie? Wszyscy mi mówili że najlepiej iść w 7 tygodniu wtedy jest najlepiej bo wcześniej nic nie widać.Hej Kochane
Witamy i gratulujemyCzesc witam sie tak troche niesmialo, dolaczam zeby jakos przetrwac to wszystko u mnie ciaza nieplanowana, termin na okolo 1 kwietnia, pierwsza wizyta 9 sierpnia.
reklama
KB02
Dziękuję i również gratuluję! Wiem, że to wcześnie i szczerze mówiąc nie liczę na to, że będę miała dzisiaj robione USG, tylko bardziej zależy mi na rozmowie z lekarzem, żeby wiedział jak to ze mną było . Pewnie dostanę dopiero skierowanie na USG i badania krwi (bo to Luxmed ).Gratulacje u mnie aplikacja pokazuje na 2 kwietnia. Wizyta u lekarza chyba za wcześnie? Wszyscy mi mówili że najlepiej iść w 7 tygodniu wtedy jest najlepiej bo wcześniej nic nie widać.