reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Gratulacje dziewczyny! Również nieśmiało do was dołączam, żeby nie zwariować 😄 Termin wypada mi na 4 kwietnia. Na beta się nie wybieram, bo w styczniu rosła prawidłowo, a na usg było widać ze ciąża nie rozwija się jak powinna. Wiec teraz czekam ‚cierpliwie’ na wizytę. Umówiłam się na przyszły tydzień, później odwołałam bo stwierdziłam, ze za wcześnie i ze strachu nie umowilam się jeszcze na inny termin 🙈

reklama
Cześć dziewczyny ! Gratuluję kolejnym :) jak wasze samopoczucie dzis?
U mnie zmeczenie ogolnie się potęguje i od wczoraj chodze zla strasznie🙈 te hormony . Poza tym czasem klują jajniki ale jest ok . Milego dnia !

Cześć dziewczyny ! Gratuluję kolejnym :) jak wasze samopoczucie dzis?
U mnie zmeczenie ogolnie się potęguje i od wczoraj chodze zla strasznie🙈 te hormony . Poza tym czasem klują jajniki ale jest ok . Milego dnia !
fajnie jak już są pierwsze znaki, nawet te objawiające się złym humorem 🙈 ja narazie nic. Miłego dnia!

Ja niestety od kilku dni nie najlepiej sie czuje. Mdli mnie, boli codziennie glowa i jest mi slabo. Ale ja nigdy sie w ciazy dobrze nie czuje wiec nie spodziewalam sie ze teraz bedzie inaczej 😂.

Hej dziewczyny ! Tak się zastanawiam bo potrzebuje tez pójść do lekarza na NFZ. Normalnie mam pakiet w Medicover i z niego będę korzystała ale chce się ubezpieczyć gdyby jakieś badanie nie było w moim pakiecie i tak myśle kiedy pójść lekarz ma wolne 5/08 czyli w dzień mojego wyjazdu a potem 17/08 wtedy mam wizytę i USG na Medicover wiec chyba bez sensu ? No już sama nie wiem , bo 5 to będzie 5T6D to pewnie lekarz i tak nic jeszcze więcej nie zobaczy po za ta kropeczka jak wczoraj ? Co myślicie ?

Ja niestety od kilku dni nie najlepiej sie czuje. Mdli mnie, boli codziennie glowa i jest mi slabo. Ale ja nigdy sie w ciazy dobrze nie czuje wiec nie spodziewalam sie ze teraz bedzie inaczej 😂.
wspolczuje , u mnie co jedna ciąża to inaczej , teraz sam poczatek więc ciezko jeszcze okreslic ale jak mialam sile (jeszcze nie wiedząc) pomalowac salon i domek zaimpregnowac na dzialce to chyba nie jest zle 😂 obawiam sie tylko zeby wymioty jak cos mnie nie zlapaly na wyjezdzie , ale w dwoch pòprzednich ciazach nie wymiotowalam

Hej dziewczyny ! Tak się zastanawiam bo potrzebuje tez pójść do lekarza na NFZ. Normalnie mam pakiet w Medicover i z niego będę korzystała ale chce się ubezpieczyć gdyby jakieś badanie nie było w moim pakiecie i tak myśle kiedy pójść lekarz ma wolne 5/08 czyli w dzień mojego wyjazdu a potem 17/08 wtedy mam wizytę i USG na Medicover wiec chyba bez sensu ? No już sama nie wiem , bo 5 to będzie 5T6D to pewnie lekarz i tak nic jeszcze więcej nie zobaczy po za ta kropeczka jak wczoraj ? Co myślicie ?
Czesc Leah! 5T6D to jeszcze wczesnie, ale czy wytrzymasz do 17? Ja sie wlasnie zapisalam na pierwsza wizyte 12/08 i to bedzie moj 6T3D.

reklama
wspolczuje , u mnie co jedna ciąża to inaczej , teraz sam poczatek więc ciezko jeszcze okreslic ale jak mialam sile (jeszcze nie wiedząc) pomalowac salon i domek zaimpregnowac na dzialce to chyba nie jest zle 😂 obawiam sie tylko zeby wymioty jak cos mnie nie zlapaly na wyjezdzie , ale w dwoch pòprzednich ciazach nie wymiotowalam
tez malowalam salon nie wiedzac jeszcze, objawow jeszcze nie mam, ale w poprzednich ciazach wymiotowalam, wiec teraz pewnie nie bedzie inaczej :)

Do góry