My też w dwupaku, ale dalej w szpitalu, na ktg brak skurczów, krwawienie ustało, więc mam nadzieje, że w poniedziałek do domuDziewczyny jak się dzisiaj czujecie ? Taka cisza... nie mówcie, że wszystkim się akcja zaczęła
reklama
My również nie rozpakowani
Dalej wydzielina podbarwiona na brązowo. Jakiś przypływ sił, zupełnie inaczej niż tydzień temu kiedy co chwilę się męczyłam.
Przytulanki nie pomogły. Długi spacer też nie wiele dał. Idę do wanny na ciepłą kąpiel. A jak to nie pomoże to już tylko pełna
Dalej wydzielina podbarwiona na brązowo. Jakiś przypływ sił, zupełnie inaczej niż tydzień temu kiedy co chwilę się męczyłam.
Przytulanki nie pomogły. Długi spacer też nie wiele dał. Idę do wanny na ciepłą kąpiel. A jak to nie pomoże to już tylko pełna
Klaudkaa
Początkująca w BB
U mnie 36+4 - nadal w dwupaku. Byłam na wizycie w piątek, szyjka twarda i zamknięta. CC "zaplanowane" na 15.04 czyli 5 dni przed terminem, ale skierowanie dostanę dwa dni wcześniej. Po niedzieli zadzwonię do szpitala, czy to wogóle tak u nich działa, że z dnia na dzień praktycznie mam przyjsc że skierowaniem Moja pani doktor cały czas wierzy, że dziecko jeszcze się obróci główką w dół
ola13650
Fanka BB :)
U mnie 35+ 4 i tez nadal w dwupaku ale za to z bardzo slinymi slurczami przepowiadajacymi i czestym twardieniem brzucha. Jeszcze tylko 2 tyg i moge rodzic [emoji85][emoji33]
Wy dziewczyny tez macie juz silne skurcze i twardnienia?
Wy dziewczyny tez macie juz silne skurcze i twardnienia?
malwina321
Zaciekawiona BB
Od 3 dni coraz więcej tych skurczy mam
edey
Fanka BB :)
Ja 36+1 I kurczę.. jak tak piszecie o tym twardnieniu brzucha..to się zastanawiam czy też tego nie mam..Ale bólu jako tako chyba nie czuje.. ehh..
sama nie wiem bo to moja pierwsza ciąża I kompletnie nie wiem czego się spodziewać przeraża mnie to...
sama nie wiem bo to moja pierwsza ciąża I kompletnie nie wiem czego się spodziewać przeraża mnie to...
Spokojnie, zdaj się na intuicję. Każda ciąża jest inna i może się różnić, jedna bóle będzie mieć od 3 dni i dopiero wody odejdą, a innej w ogóle nie odejdą wody, dopiero przy porodzie. A jeszcze inna rach-ciach urodzi w expressowym tempie. Tych przypadków można mnożyć, nie wiemy nigdy jak będzie u nas. Dlatego polecam wsłuchać się w siebiesama nie wiem bo to moja pierwsza ciąża I kompletnie nie wiem czego się spodziewać przeraża mnie to...
A to na pewno teraz ta pełnia była? bo oprócz tego że się nie wyspałam to nic się nie zadziało
Ten śluz zaczyna mnie drażnić, jest go coraz więcej i 2-3 razy muszę bieliznę zmieniać. Po nocy bez zabarwienia brązowego. Czy któraś też ma tak dużo tego śluzu???? to taki ciągnący się, jak glut, nie jest zwarty. raz podbarwiony a raz mleczny, czasem troszkę przeźroczysty.
PaulinxBB
Aktywna w BB
Pełnia dopiero dzisiajSpokojnie, zdaj się na intuicję. Każda ciąża jest inna i może się różnić, jedna bóle będzie mieć od 3 dni i dopiero wody odejdą, a innej w ogóle nie odejdą wody, dopiero przy porodzie. A jeszcze inna rach-ciach urodzi w expressowym tempie. Tych przypadków można mnożyć, nie wiemy nigdy jak będzie u nas. Dlatego polecam wsłuchać się w siebie
A to na pewno teraz ta pełnia była? bo oprócz tego że się nie wyspałam to nic się nie zadziało
Ten śluz zaczyna mnie drażnić, jest go coraz więcej i 2-3 razy muszę bieliznę zmieniać. Po nocy bez zabarwienia brązowego. Czy któraś też ma tak dużo tego śluzu???? to taki ciągnący się, jak glut, nie jest zwarty. raz podbarwiony a raz mleczny, czasem troszkę przeźroczysty.
Ja też mam tak dużo śluzu, szczególnie jak wstanę z łóżka to zaraz czuję mokre na bieliźnie i obserwuję taki mleczny glutek, ale to już w zasadzie od dawna mam go tak dużo
reklama
Pełnia dopiero dzisiaj
Ja też mam tak dużo śluzu, szczególnie jak wstanę z łóżka to zaraz czuję mokre na bieliźnie i obserwuję taki mleczny glutek, ale to już w zasadzie od dawna mam go tak dużo
No ja praktycznie od 8 dni, od poprzedniej soboty, kiedy odszedł i czop porodowy. W necie czytałam że jak jest podbarwiony na brązowo to znaczy że szyjka się skraca. Moja chyba jest bardzo dłuuuga bo ile można czekać? A tak bez żartów to w czwartek miała 2.
Czyli to dziś wszystkie będziemy rodzić!
PaulinxBB, a masz jakieś lekkie skurcze, cokolwiek?