reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

tak to tak samo jak z witaminami ze jeszcze do sierpnia było inaczej a teraz jest tez inaczej. A np dawniej to pewnie nie było witamin aby suplementowac i było ok. Ogólnie uważam ze fajnie ze medycyna idzie do przodu ze dzieci są nam sprawdzane wnikliwie itp. Ale tez jest to bardzo stresujące
A co się zmieniło z witaminami?

reklama
Ja będę równo w 21t0d. Mogłam też iść wcześniej o tydzień, ale dużo dziewczyn pisze, że im sugeruja, że im później tym lepiej. Gdyby dzidziol był do przodu to bym pewnie zdecydowała na ten termin tydzień wcześniej, ale póki co to jest do tyłu z 2 dni leniuszek 🤷
Ja będę 21+3 🙈 czyli 30.11 jestem ciekawa jak to będzie , co ten mój syncio ile przybrał i jak się czuje 😁

@Kaarcia to powiedz mi co zostało dziewczynom źle przedstawione? Kto i po jak długich debatach może zostać łaskawie przyjęty do wątku zamkniętego? "Będziemy przyjmować dziewczyny na bieżąco te, które będą się udzielać na wątku ogólnym" - to przyjmujcie, a nie dyskutujcie czy przyjmować 3, 6, a może wcale. Proste.
To, ze o godzinie 14 napisałaś, ze prywatne sie zamknęło na inne dziewczyny, większość nie chce sie rozszerzać i koniec. Dziewczyny na ogólnym sie wkurzyły i sie nie dziwie, po takim przekazie... a na prywatnym o godzinie 14 to może 1/4 zdążyła cos przeczytać i sie wypowiedzieć. Na reszte pytań nie odpowiem, bo potem sie zrobiła juz taka gownoburza, ze jest juz po temacie.

@Kaarcia to powiedz mi co zostało dziewczynom źle przedstawione? Kto i po jak długich debatach może zostać łaskawie przyjęty do wątku zamkniętego? "Będziemy przyjmować dziewczyny na bieżąco te, które będą się udzielać na wątku ogólnym" - to przyjmujcie, a nie dyskutujcie czy przyjmować 3, 6, a może wcale. Proste.
Najbardziej spodobal mi sie tekst, ze na prywatnym temat dolaczenia innych dziewczyn pojawil sie wczesniej niz u nas temat drugiego prywatnego... coz ... pojawil sie i zniknal jak widac... chyba, ze jakas debata i takne glosowanie jest w trakcie😂😂😂pranoja... osoby ktore na dobra sprawe sie nie znaja, decyduja czy przyjac onne osoby ktorych nie znaja-bo boja sie o prywatne informacje... nie wiem... wydaje mi sie, ze nikt nie przedstawia sie z imienia i nazwiska lacznie z adresem zamieszkania i numerem pesel🤦🏽‍♀️Lotosci... nie ma co sie denerwowac... jak ktos ma problem z tym tematem-to trudno sie mowi i zyje sie dalej. Tak jak pisalam, ktos moze byc na zupelnie innym portalu w jakims prywatnym watku o tez opowidac... co to za roznica? To jest internet-serio znamy sie tylko z tego co ktos postanowil napisac, a i tak nie wiemy czy to co napisal to na 100%prawda. I bez roznicy czy to prywatne, ogolne czy nie wiem jeszcze jakie.... ta cala gadka jest bez sensu🤷🏽‍♀️

reklama
Do góry