reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Kaarcia no proszę Cię - a tak nie jest? Ile nowych dziewczyn chcą przyjąć? Zero. Ewentualnie te, które były na samym początku - no to co? Matematyki nie oszukasz. A zarzucanie dziewczynom, które by były na obu wątkach tego, że będą przenosić informacje było fair wobec nas? Jeszcze jakie było oburzenie jak śmiem tego nie rozumieć. Naprawę, one miały prawo się wkurzyć, a ja nie, bo przecież żyję tylko po to, by roznosić informację po innych wątkach.
Jak śmiałam powiedzieć na wątku otwartym prawdę, przecież na wątku zamkniętym z otwartymi ramionami czekają na nowe osoby...

@Kaarcia no proszę Cię - a tak nie jest? Ile nowych dziewczyn chcą przyjąć? Zero. Ewentualnie te, które były na samym początku - no to co? Matematyki nie oszukasz. A zarzucanie dziewczynom, które by były na obu wątkach tego, że będą przenosić informacje było fair wobec nas? Jeszcze jakie było oburzenie jak śmiem tego nie rozumieć. Naprawę, one miały prawo się wkurzyć, a ja nie, bo przecież żyję tylko po to, by roznosić informację po innych wątkach.
Jak śmiałam powiedzieć na wątku otwartym prawdę, przecież na wątku zamkniętym z otwartymi ramionami czekają na nowe osoby...
Pisząc o „większości dziewczyn” z wątku prywatnego o godz. 14 nie napisałaś prawdy. Ja osobiście nie zdążyłam sie w ogóle wypowiedzieć, bo wczoraj od nocy miałam bóle brzucha i o godz.14 miałam inne zmartwienia. Wiec pisząc m.in.w moim imieniu takie rzeczy wg mnie totalnie minęłas sie z prawda. A temat przenoszenia informacji miedzy watkami poruszyły max.może ze 3 dziewczyny na prywatnym. A przestawiłas to jako zdanie całego prywatnego. I teraz chodzi mi właśnie o to. Ze zachowałas sie nie fair wobec większości z nas na prywatnym. Oczywiście, ze miałaś prawo sie wkurzyć. I dlatego doszło do wymiany zdań. Szkoda tylko, ze większość nie zdążyła sie wypowiedzieć, a Ty juz przedstawiłaś na ogólnym rzekomy punkt widzenia nas z prywatnego. Ja próbowałam tu sie bronić i jakoś przedstawić swój punkt widzenia, ale dziewczyny i tak wyrobiły juz sobie taka opinie o „nas zolzach”, ze pasuję i nie bede tego ciągnąć. A Ty widzę, ze w ogóle nie rozumiesz o co mi chodzi i dlaczego uważam, ze sie zachowałas nią fair. Ale ok, wyszło jak wyszło, przykro mi, ze tak jest.

reklama
Do góry