maartulka
Fanka BB :)
Chyba dalej pisac o prywatnych sprawach na otwartym, zeby osoby w jakims stopniu zainteresowane z prywatnego mogly sobie “podczytywac” Bo tak to wyglada. Zostawmy juz ten temat...z pierwszego watku prywatnego dziewczyny odrzucily inne (nie wiedziec czemu) no i trudno. Ale ograniczanie komus wyboru jest bez sensu. Nie mozna komus narzucac swojego zdania. Nawet jak by bylo 10watkow prywatnych to kazdy moze byc w kazdym jesli tylko chce. A oburzanie sie kogokolwiek i oskarzanie nawet hipotetycznie o “wynoszenie” informacji jest po prostu bezczelne-serio. Czy ktos mysli, ze to jest jedyny portal ciazowy? Przeciez dziewczyny z prywatnego rownie dobrze moga nalezec do innego forum na innym portalu czy fb. Albo pisac poczytnego bloga na bazie info z forum. I co? No i wlasnie nicForum mialo sluzyc do dzielenia sie informacja mi i doswiadczeniami w ciazy, a nie na szczuciu jednych na drugich. Zostawcie ludziom wolny wybor i sumienie tych osob w spokoju. Naprawde nie wyobrazam sobie, ze ktos moglby pisac o kims innym w jednym czy drugim watku. Widocznie ktos mierzy swoja miara Zostawmy sprawe tak jak jest-tam niech se dziewczyny pisza, my se tez bedziemy pisac(ktoras bedzie chciala dolaczyc to ok)ja nie mam z tym problemu.
Dokładnie! Szczerze mówiąc do głowy by mi nie przyszło, że naprawdę komuś w ogóle by się chciało "wynosić" jakieś informacje z takiego forum.
Dziewczyny z wątku prywatnego - same się podzieliłyście i odtrąciłyście nas, czyli te dziewczyny które udzielały się w mniejszym stopniu... nam wszystkim było po prostu po ludzku przykro bo sorry, ale po co był tworzony wątek "lista chętnych do forum zamkniętego" ? Po tym jak się wszystkie zgłosiłyśmy Wy dokonałyście swojej własnej selekcji osób , a teraz jak już stworzyłyśmy sobie drugi wątek i to po takim czasie (ja za chwilkę zaczynam 6 miesiąc ciąży) to wyczuwam tutaj jakieś dziwne "pretensje" :/