reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Rozumiem to naprawdę i dlatego rozumiem drugi wątek ale proszę zrozum też mnie i moje i nie tylko moje obawy.
Ale właśnie nie rozumiem tych obaw, przecież moim zdaniem juz dawno dziewczyny powinny dodać resztę do tamtej grupy i nie byłoby durnych kłótni i przepychanek.
Ja rozumiem, że niektóre dziewczyny zaglądają tu raz na dwa dni a nie co 10 minut jak ja 🤣🤣
Nie wiem, moim zdaniem całkiem chora sytuacja wynikła. 🤷‍♀️

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤️

reklama
@Marynia88 a nie uważasz że to że macie zamknięty wątek a my nie mamy do niego dostępu jest fair? Bo piszesz że uważasz to za nie fair jeżeli byłby drugi zamknięty wątek i byłaby druga osoba a Ty nie miałabyś do niego dostępu .... Popatrz to taka sytuacja w jakiej my z otwartego zostalysmy....
Oj Kochana - teraz na spokojnie - dziewczyny wyszły z propozycją zamkniętego wątku bo byłyśmu podczytywane i większość czuła potrzebę podzielenia się swoimi prywatnymi sprawami ale nie w takich warunkach. Jak pisałam z założenia forum miało służyć innym celom a stało się inaczej. Nie zostawały też dołączane kolejne osoby - dlaczego nie wiem.
Mi nie przeszkadza wątek prywatny ja to rozumiem ale nie chcę łączenia wątków na zasadzie Ty czytasz o moich problemach i jednocześnie jesteś w innym wątku do którego ja nie mam dostępu - dla mnie to wszystko ma działać w dwie strony a nie w jedną.

Ale właśnie nie rozumiem tych obaw, przecież moim zdaniem juz dawno dziewczyny powinny dodać resztę do tamtej grupy i nie byłoby durnych kłótni i przepychanek.
Ja rozumiem, że niektóre dziewczyny zaglądają tu raz na dwa dni a nie co 10 minut jak ja 🤣🤣

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤️
Ja nie jestem osobą decyzyjną - decyzje podejmuje grupa a dlaczego jest jak jest to nie wiem. Jak napisałam w odpowiedzi do Jagody to ja chcę żeby wszystko działało w dwie strony i tyle.
Masz racje - cieszmy się ciążą a ten temat zostawmy bo wywołuje negatywne emocje.

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤
No ja nie jestem w stanie pisać co chwila przy 2 dzieci a mąż to wogole patrzy na mnie spod byka jak widzi że znowu mam telefon w ręce. Piszę codziennie ale o sprawach dla mnie ważnych lub odpowiadam dziewczynom gdy mam coś do Powiedzenia w danym temacie i pewnie tak zostanie

Złamałaś mi teraz serce 😭

@Marynia88 to jaka jest szansa na jeden wątek prywatny dla wszystkich?
Kochana sama chciałabym to wiedzieć🤦🏻 napisałam o swoim zdaniu w tym temacie na tym forum bo uważam że skoro tu się udzielam i otrzymuję wsparcie to jestem to winna dziewczyną tu. Rozumiem że ktoś się nie zgadza z moim zdaniem i szanuję to dopóki nie wkleja mi się cech których nie posiadam. Kochane a jaka jest Wasza propozycja, dwa osobne zamknięte wątki, jeden zamknięty czy poprzeplatane???

Ty czytasz o moich problemach i jednocześnie jesteś w innym wątku do którego ja nie mam dostępu - dla mnie to wszystko ma działać w dwie strony a nie w jedną.
No ale tak właśnie jest, więc nie rozumiem czemu my też nie możemy mieć wątku zamkniętego i czemu jak dziewczyny wyszły z taką propozycją to inne zaczęły mieć z tym problem.

Uciekam ogarnąć jakaś zupę dla dziewczyn i czekam na 12 30 🙂

Witajcie dziewczęta :)
Chciałam się tylko z wami przywitać - nie dopisałam się do was chociaż jestem na tym forum od dawna :)
Jestem na Kwietniówkach 2020 - choć wyszło że zostałam Marcówką :) tym razem termin mam na Majówkę, ale cc będzie na pewno w Kwietniu :)
Mam już bliźniaki - 6lat
Królewnę - 8m
I 4 zagadka-niespodzianka w drodze - 16tc

wszystkie dobrego wam życzę w tym parszywym czasie :)

Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie - wszystko będzie dobrze 😘
Witamy. Hehe ja mam podobnie 8 miesięczniak i teraz póki co niespodzianka 18+6 dziś. Czekamy na połówkowe

reklama
Do góry