reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Rozumiem to naprawdę i dlatego rozumiem drugi wątek ale proszę zrozum też mnie i moje i nie tylko moje obawy.
Ale właśnie nie rozumiem tych obaw, przecież moim zdaniem juz dawno dziewczyny powinny dodać resztę do tamtej grupy i nie byłoby durnych kłótni i przepychanek.
Ja rozumiem, że niektóre dziewczyny zaglądają tu raz na dwa dni a nie co 10 minut jak ja 🤣🤣
Nie wiem, moim zdaniem całkiem chora sytuacja wynikła. 🤷‍♀️

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤️

reklama
@Marynia88 a nie uważasz że to że macie zamknięty wątek a my nie mamy do niego dostępu jest fair? Bo piszesz że uważasz to za nie fair jeżeli byłby drugi zamknięty wątek i byłaby druga osoba a Ty nie miałabyś do niego dostępu .... Popatrz to taka sytuacja w jakiej my z otwartego zostalysmy....
Oj Kochana - teraz na spokojnie - dziewczyny wyszły z propozycją zamkniętego wątku bo byłyśmu podczytywane i większość czuła potrzebę podzielenia się swoimi prywatnymi sprawami ale nie w takich warunkach. Jak pisałam z założenia forum miało służyć innym celom a stało się inaczej. Nie zostawały też dołączane kolejne osoby - dlaczego nie wiem.
Mi nie przeszkadza wątek prywatny ja to rozumiem ale nie chcę łączenia wątków na zasadzie Ty czytasz o moich problemach i jednocześnie jesteś w innym wątku do którego ja nie mam dostępu - dla mnie to wszystko ma działać w dwie strony a nie w jedną.

Ale właśnie nie rozumiem tych obaw, przecież moim zdaniem juz dawno dziewczyny powinny dodać resztę do tamtej grupy i nie byłoby durnych kłótni i przepychanek.
Ja rozumiem, że niektóre dziewczyny zaglądają tu raz na dwa dni a nie co 10 minut jak ja 🤣🤣

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤️
Ja nie jestem osobą decyzyjną - decyzje podejmuje grupa a dlaczego jest jak jest to nie wiem. Jak napisałam w odpowiedzi do Jagody to ja chcę żeby wszystko działało w dwie strony i tyle.
Masz racje - cieszmy się ciążą a ten temat zostawmy bo wywołuje negatywne emocje.

Jesteśmy w ciąży dziewczyny cieszmy się tymi chwilami ❤
No ja nie jestem w stanie pisać co chwila przy 2 dzieci a mąż to wogole patrzy na mnie spod byka jak widzi że znowu mam telefon w ręce. Piszę codziennie ale o sprawach dla mnie ważnych lub odpowiadam dziewczynom gdy mam coś do Powiedzenia w danym temacie i pewnie tak zostanie

Złamałaś mi teraz serce 😭

@Marynia88 to jaka jest szansa na jeden wątek prywatny dla wszystkich?
Kochana sama chciałabym to wiedzieć🤦🏻 napisałam o swoim zdaniu w tym temacie na tym forum bo uważam że skoro tu się udzielam i otrzymuję wsparcie to jestem to winna dziewczyną tu. Rozumiem że ktoś się nie zgadza z moim zdaniem i szanuję to dopóki nie wkleja mi się cech których nie posiadam. Kochane a jaka jest Wasza propozycja, dwa osobne zamknięte wątki, jeden zamknięty czy poprzeplatane???

Ty czytasz o moich problemach i jednocześnie jesteś w innym wątku do którego ja nie mam dostępu - dla mnie to wszystko ma działać w dwie strony a nie w jedną.
No ale tak właśnie jest, więc nie rozumiem czemu my też nie możemy mieć wątku zamkniętego i czemu jak dziewczyny wyszły z taką propozycją to inne zaczęły mieć z tym problem.

Uciekam ogarnąć jakaś zupę dla dziewczyn i czekam na 12 30 🙂

Witajcie dziewczęta :)
Chciałam się tylko z wami przywitać - nie dopisałam się do was chociaż jestem na tym forum od dawna :)
Jestem na Kwietniówkach 2020 - choć wyszło że zostałam Marcówką :) tym razem termin mam na Majówkę, ale cc będzie na pewno w Kwietniu :)
Mam już bliźniaki - 6lat
Królewnę - 8m
I 4 zagadka-niespodzianka w drodze - 16tc

wszystkie dobrego wam życzę w tym parszywym czasie :)

Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie - wszystko będzie dobrze 😘
Witamy. Hehe ja mam podobnie 8 miesięczniak i teraz póki co niespodzianka 18+6 dziś. Czekamy na połówkowe

reklama
Do góry