reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tak, nawilżenie częste brzucha ulży świądowi No a czy się pojawia rozstępy czy nie to już chyba genetycznie, choć moja babcia mama czy siostry na brzuchu rozstępów nie mają a ja zaś z 9 kresek mam po poprzednich ciążach.
Tez mi sie wydaje, ze rozstepy sa uwarunkowane genetycznie-lub od rodzaju skory. Ani moja mama, ani siostra nie maja rozstepow... ja mam paranoje odnosnie kremow i uzywam ich w kilogramach od okolo 7roku zycia, to myslalam, ze rozstepy nie maja szans sie pojawic. Stosowalam kremy, bio oil cala ciaze, ale rozstepy sie pojawily. I to calkiem sporo:( tak, ze brzucha juz na plazy nie pokaze. Mam tylko nadzieje, ze w tej ciazy sie nie pogorsza:(

reklama
Hejka.

Hejka. Ja też dzis wizytuje dopiero o 19:45. 20 pazdzienika mialam prenatalne czyli dopiero co i wszystki bylo ok. Lekarz plci nie określił ale podejrzewam trzeciego chłopaka.. Tak mi to wyglądało. Prenatalne mialam u innego lekarza. Zobaczymy co mój mi dzis powie
Ja licze na to, ze moj lekarz moze dzisiaj podejrzy co tam sie kryje:) ostatnio nic nie stwierdzil(na prenatalnych tez nie chcial zgadywac -inny lekarz).

Dziewczyny na prenatalnymi wyszedł wam inny wiek ciąży niż obliczylyscie? 6 na wizycie wyszło mi 11 tydzień a 20 na prenatalnych wyszło 12+4 a według obliczeń powinno być 13 🤔🤔🤔

Dziewczyny na prenatalnymi wyszedł wam inny wiek ciąży niż obliczylyscie? 6 na wizycie wyszło mi 11 tydzień a 20 na prenatalnych wyszło 12+4 a według obliczeń powinno być 13 🤔🤔🤔
Ja na prenatalnych byłam w 12+6 a z usg wyszło że ciąża jest młodsza 11+6. Nie ma w takich odchyleniach nic niepokojącego - tak mi powiedziała pani doktor która robiła mi usg genetyczne

Ja dziś poleguję z powodu kłucia w dole. Martwie się o szyjke a wizyta za tydzień.. Zaczęłam sezon mandarynkowy i od wczoraj wieczora zjadłam całą siatke. Mam nadzieje że mąż wróci dziś w miarę wcześnie i kupi mandarynki😁 pogoda szaro bura, chyba drzemnę się z synem, skoro i tak nie mam zamiaru dzisiaj się wysilać

Hej dziewczyny ! :)

powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.

Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ? 😥😥😥
Tez mnie swędzial ale tylko przez 1 dzień w okolicy pępka i tuż nad spojeniem ale nie zauważyłam jeszcze widocznych rozstępów

Ja dziś poleguję z powodu kłucia w dole. Martwie się o szyjke a wizyta za tydzień.. Zaczęłam sezon mandarynkowy i od wczoraj wieczora zjadłam całą siatke. Mam nadzieje że mąż wróci dziś w miarę wcześnie i kupi mandarynki😁 pogoda szaro bura, chyba drzemnę się z synem, skoro i tak nie mam zamiaru dzisiaj się wysilać
To podobnie jak ja wstałam z łóżka dopiero pół godziny temu i o dziwo moja 21 miesieczna córcia też wylegiwała się ze mną. Wstałam bardziej bo muszę niż chce jakiś dziwny dzień mam. W domu do roboty grzyby bo mąż naznosil no i bałagan mam muszę ogarnąć. Popołudniu na pocztę parę pączek wysłać i na zakupy bo lodowka świeci pustkami a lockdown się zbliża 😥.
Boli mnie żołądek już drugi dzień chyba po antybiotyku który biorę już tydzień 🙄ale dzisiaj ostawiam.

Jak ja wam zazdroszczę tych słodkości i owoców. Ja na cc musze się ograniczać choć powiem wam ze nieraz się skusze i cukier mam ok. W dzień. Bo problem był z cukrami naczczo

reklama
Do góry