reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witam się z rana 😊 ja już od godziny na nogach, dosłać nie idzie... O 9 wyruszamy do Łodzi na prenatalne i już jestem w stresie cała... Tak czekałam a teraz się boję...
Mam nadzieję,że mnie tu nie opuścicie na forum, bo odkąd na nim jestem to jest mi dużo lepiej psychicznie 😊
Życzę Wam wszystkim miłego dnia 🤍
Trzymaj się tam bedzie dobrze napewno 🙂🙂✊✊✊

reklama
Hej :)

Nie miałam szans nadrobić, za dużo produkujecie. Mnie muli od wczoraj wieczora, oszaleć można :(
Przykro mi, że nie wszystkie są zadowolone z podziału, ale nie obrażajmy się na siebie. Cieszmy się sobą,bo te forum to naprawdę dobre miejsce i nawet jeśli mamy inne światopoglądy, to jesteśmy dla siebie dużym wsparciem.

Nie? To cofnij się proszę do postów z wczorajszego wieczora od kiedy wyplenelo kto nie jest na wątku zamkniętym. I zobacz czy nie mnie obwinia się tutaj za "selekcję"

Dobra szkoda moich nerwów , wystarczy mi od wczoraj . Nie zamierzam się z nikim kłócić tylko jest mi po ludzku przykro.

Do zobaczenia tutaj może kiedyś jak ochłonę [emoji6]
Kochana, nie denerwuje się. Ja też ominelam ta listę, odnalazłam ją i się dopisałam, jeśli zostanę włączona do zamkniętego to dziękuję jeśli nie to trudno no świat się nie kończy i nie zacisnę nóg do maja 😂. Rozumiem wasze podejście bo też chciałabym się brzuszkiem pochwalić mimo że rozlany na boki i niekształtne ale nie chcę wszystkiego upubliczniać tutaj. Powiedziałaś jasno, że osoby aktywne tutaj jeśli pozostaną aktywne to będą dopisane- komunikat jest jasny wg mnie i nie ma co się denerwować bo teraz każda z nas ponoszą inne emocje.
Nie rezygnuj z kontaktu z nami bo są tu osoby nienowe ale może mniej aktywne, które dalej chcą mieć kontakt :) a temat wątku zamkniętego omijaj i nie psuj sobie nerwów.

Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać :(
ja kupiłam bo trafiła się promocja na Zalando. Na razie leży z metka bo się waham. Ma taka wstawkę która jak dopne to wyglądam jak w płachcie 🤦‍♀️ ale bez niej nawet fajna kurtka i może nawet będzie można po ciąży nosić. W brzuchu wydaje się luźna wiec może bez tej wstawki się uda. A tez tak dla informacji Zalando ma teraz taka opcje ze można później zwrócić ciuchy używane lub nie noszone i chyba (tutaj nie doczytałam) oddają pieniądze tak jakby na inne zakupy. Wiec jest to jakaś alternatywa

Hej hej ja mam bliźniaki 😄😄😄druga Kasia😄
A pokażesz jakiś zdjęcie usg o ile masz ochotę oczywiście. 😘. Jeju strasznie jestem ciekawa (trochę po kryjomu zazdroszczę) u mnie były dwa pecherzyki ciążowe, a na kolejnym usg był juz tylko jeden. 😔
Ale cieszę się, że ten mój wojownik jest ❤️ i jeszcze prawdopodobnie ma cipcie więc w ogóle skaczę z radości ❤️

Nie? To cofnij się proszę do postów z wczorajszego wieczora od kiedy wyplenelo kto nie jest na wątku zamkniętym. I zobacz czy nie mnie obwinia się tutaj za "selekcję"

Dobra szkoda moich nerwów , wystarczy mi od wczoraj . Nie zamierzam się z nikim kłócić tylko jest mi po ludzku przykro.

Do zobaczenia tutaj może kiedyś jak ochłonę [emoji6]
nieee ja mysle ze zasady są jasno określone i zgadzam się z nimi. Widziałam ze jest lista ale tez wiedziałam ze jestem tutaj krótko i rozumiałam Wasze stanowisko wiec się nawet nie dopisałam bo było mi zwyczajnie głupio gdybym tak zrobiła. Najpierw wolałam pobyć tutaj i jeśli przyjdzie taki czas to przenieść się tam do Was bo tak jak napisałam to forum to fajne źródło wiedzy i odskoczni. Nie denerwujcie się ze tez co niektórzy tak nalegają bo faktycznie jest to już stały element dnia w tych trudnych czasach i pocieszenia. A co do Twojej pracy tu bezsprzecznie dobra robota. Jasno określiłaś zasady i już

reklama
Mnie się marzyły bliźniaki, nawet nakręciłam się w tej ciąży, że ginekolog nie zauważył. Ale teraz myślę sobie, że całe szczęście, że tylko jedno siedzi w brzuchu.

Do góry