reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witam się z rana 😊 ja już od godziny na nogach, dosłać nie idzie... O 9 wyruszamy do Łodzi na prenatalne i już jestem w stresie cała... Tak czekałam a teraz się boję...
Mam nadzieję,że mnie tu nie opuścicie na forum, bo odkąd na nim jestem to jest mi dużo lepiej psychicznie 😊
Życzę Wam wszystkim miłego dnia 🤍
Trzymaj się tam bedzie dobrze napewno 🙂🙂✊✊✊

reklama
Hej :)

Nie miałam szans nadrobić, za dużo produkujecie. Mnie muli od wczoraj wieczora, oszaleć można :(
Przykro mi, że nie wszystkie są zadowolone z podziału, ale nie obrażajmy się na siebie. Cieszmy się sobą,bo te forum to naprawdę dobre miejsce i nawet jeśli mamy inne światopoglądy, to jesteśmy dla siebie dużym wsparciem.

Nie? To cofnij się proszę do postów z wczorajszego wieczora od kiedy wyplenelo kto nie jest na wątku zamkniętym. I zobacz czy nie mnie obwinia się tutaj za "selekcję"

Dobra szkoda moich nerwów , wystarczy mi od wczoraj . Nie zamierzam się z nikim kłócić tylko jest mi po ludzku przykro.

Do zobaczenia tutaj może kiedyś jak ochłonę [emoji6]
Kochana, nie denerwuje się. Ja też ominelam ta listę, odnalazłam ją i się dopisałam, jeśli zostanę włączona do zamkniętego to dziękuję jeśli nie to trudno no świat się nie kończy i nie zacisnę nóg do maja 😂. Rozumiem wasze podejście bo też chciałabym się brzuszkiem pochwalić mimo że rozlany na boki i niekształtne ale nie chcę wszystkiego upubliczniać tutaj. Powiedziałaś jasno, że osoby aktywne tutaj jeśli pozostaną aktywne to będą dopisane- komunikat jest jasny wg mnie i nie ma co się denerwować bo teraz każda z nas ponoszą inne emocje.
Nie rezygnuj z kontaktu z nami bo są tu osoby nienowe ale może mniej aktywne, które dalej chcą mieć kontakt :) a temat wątku zamkniętego omijaj i nie psuj sobie nerwów.

Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać :(
ja kupiłam bo trafiła się promocja na Zalando. Na razie leży z metka bo się waham. Ma taka wstawkę która jak dopne to wyglądam jak w płachcie 🤦‍♀️ ale bez niej nawet fajna kurtka i może nawet będzie można po ciąży nosić. W brzuchu wydaje się luźna wiec może bez tej wstawki się uda. A tez tak dla informacji Zalando ma teraz taka opcje ze można później zwrócić ciuchy używane lub nie noszone i chyba (tutaj nie doczytałam) oddają pieniądze tak jakby na inne zakupy. Wiec jest to jakaś alternatywa

Hej hej ja mam bliźniaki 😄😄😄druga Kasia😄
A pokażesz jakiś zdjęcie usg o ile masz ochotę oczywiście. 😘. Jeju strasznie jestem ciekawa (trochę po kryjomu zazdroszczę) u mnie były dwa pecherzyki ciążowe, a na kolejnym usg był juz tylko jeden. 😔
Ale cieszę się, że ten mój wojownik jest ❤️ i jeszcze prawdopodobnie ma cipcie więc w ogóle skaczę z radości ❤️

Nie? To cofnij się proszę do postów z wczorajszego wieczora od kiedy wyplenelo kto nie jest na wątku zamkniętym. I zobacz czy nie mnie obwinia się tutaj za "selekcję"

Dobra szkoda moich nerwów , wystarczy mi od wczoraj . Nie zamierzam się z nikim kłócić tylko jest mi po ludzku przykro.

Do zobaczenia tutaj może kiedyś jak ochłonę [emoji6]
nieee ja mysle ze zasady są jasno określone i zgadzam się z nimi. Widziałam ze jest lista ale tez wiedziałam ze jestem tutaj krótko i rozumiałam Wasze stanowisko wiec się nawet nie dopisałam bo było mi zwyczajnie głupio gdybym tak zrobiła. Najpierw wolałam pobyć tutaj i jeśli przyjdzie taki czas to przenieść się tam do Was bo tak jak napisałam to forum to fajne źródło wiedzy i odskoczni. Nie denerwujcie się ze tez co niektórzy tak nalegają bo faktycznie jest to już stały element dnia w tych trudnych czasach i pocieszenia. A co do Twojej pracy tu bezsprzecznie dobra robota. Jasno określiłaś zasady i już

reklama
Mnie się marzyły bliźniaki, nawet nakręciłam się w tej ciąży, że ginekolog nie zauważył. Ale teraz myślę sobie, że całe szczęście, że tylko jedno siedzi w brzuchu.

Do góry