reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. Zobaczymy :) A tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana :D ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza :) Prenatalne 30 września.

Dziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. Zobaczymy :) A tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana :D ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza :) Prenatalne 30 września.
To będziemy razem robić prenatalne 😊

Za Twoją mammografię też będę trzymać kciukasy ze wszystkich sił [emoji8] Będzie dobrze [emoji4]
Wiem rozumiem, mam nadzieję że to nic złośliwego.. Ważne że się bada i jest pod kontrolą.. Ja mam jutro mamografie i też mam stracha [emoji47]trzymam kciuki za twoja mamę żeby wyszlo wszystko dobrze [emoji123][emoji110]
Dobrze, ze Mama bada i kontroluje, będzie dobrze! [emoji173] Trzymam kciuki za Twoja Mamę [emoji1696][emoji8].
Spokojnie ...ja biopsję robilam dwa razy tez jestem obciążona genetycznie i nic powaznego nie wyszlo. Bedzie dobrze;)
[emoji173] dzieki dziewczyny za wsparcie [emoji173]
Mama widzę, że nieprzejęta. Patrzac na ostatnie dni, to nawet powera dostała.

Pati trzymam kciuki też za Ciebie [emoji1696]

W sklepie zrobili przecenę 50%na śpiwory. Oczywiście tej firmy co chcę, to już nie ma wyprzedane. Może to i dobrze, bo nie wiedziałabym jaki kolor wybrać, bo nie wiem co mam.

Co do rozstępów, to mi wyszły w okresie dojrzewania. Mam pod kolanami. W ciąży tez kilka, ale od razu blade tak jak jednej z was. Zauważyłam je dopiero po porodzie jak brzuch się skurczył.

Super! Nie stresuj się mamuśka :-D

Ok. Wolę dmuchać na zimne 😉 w takim razie trzymam kciuki aby wszystko było ok 🙂
Aaa jestem zła! Tak mnie to męczyło, że zadzwoniłam i co? I dupa przełożyli mi na koniec miesiąca na usg, mówiłam, powtarzałam że jestem w ciąży, to jak do słupa! Najgorsze że mój miał się zwalniać z pracy żeby z małym zostać, i musi odwołać przekładać 😡😡!

reklama
Do góry