reklama
mama.Antosia
Fanka BB :)
U mnie z OM bedzie 14+1 a z usg 13+5 i też myślę czy ni3 pozno patrząc z OM12+6 według Om ale usg jest 5 dni starsze więc moze lekarz mi zleci wcześniej zrobić
Martxx1
Zadzwonię w przyszłym tygodniu, to u mnie będzie wypadać jakoś 19 października xa miesiąc dopieroZapisuj sie juz, żeby dobry termin zarezerwować, myślę ze 12+0 - 13+0 najbezpieczniej
Ladybird1989
Dziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. Zobaczymy A tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza Prenatalne 30 września.
Gisiaczek 86
To będziemy razem robić prenatalneDziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. Zobaczymy A tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza Prenatalne 30 września.
magnolia1505
Za Twoją mammografię też będę trzymać kciukasy ze wszystkich sił [emoji8] Będzie dobrze [emoji4]
Wiem rozumiem, mam nadzieję że to nic złośliwego.. Ważne że się bada i jest pod kontrolą.. Ja mam jutro mamografie i też mam stracha [emoji47]trzymam kciuki za twoja mamę żeby wyszlo wszystko dobrze [emoji123][emoji110]
Dobrze, ze Mama bada i kontroluje, będzie dobrze! [emoji173] Trzymam kciuki za Twoja Mamę [emoji1696][emoji8].
[emoji173] dzieki dziewczyny za wsparcie [emoji173]Spokojnie ...ja biopsję robilam dwa razy tez jestem obciążona genetycznie i nic powaznego nie wyszlo. Bedzie dobrze
Mama widzę, że nieprzejęta. Patrzac na ostatnie dni, to nawet powera dostała.
Pati trzymam kciuki też za Ciebie [emoji1696]
W sklepie zrobili przecenę 50%na śpiwory. Oczywiście tej firmy co chcę, to już nie ma wyprzedane. Może to i dobrze, bo nie wiedziałabym jaki kolor wybrać, bo nie wiem co mam.
Co do rozstępów, to mi wyszły w okresie dojrzewania. Mam pod kolanami. W ciąży tez kilka, ale od razu blade tak jak jednej z was. Zauważyłam je dopiero po porodzie jak brzuch się skurczył.
magnolia1505
Super! Nie stresuj się mamuśkaDziewczyny mialam dzisiaj wizytę i moje maleństwo ma już prawie 5cm. Z terminu OM wychodzi 11+2 ale z USG 11+4 więc chyba ładnie rośnie no i termin porodu co USG coraz wcześniej wychodzi. Dzisiaj wyszło że 4 kwietnia. Zobaczymy A tak w ogóle to powiem Wam ze jesteśmy wariatki a ja to na pewno haha Lekarz mi powiedzial ze mam się tak nie stresować tą ciąża. Bo póki nie slyszalam ze serduszko bije to bylam bardzo spanikowana ale teraz już jestem przeszczesliwa i spokojniejsza Prenatalne 30 września.
Patii_666
Aaa jestem zła! Tak mnie to męczyło, że zadzwoniłam i co? I dupa przełożyli mi na koniec miesiąca na usg, mówiłam, powtarzałam że jestem w ciąży, to jak do słupa! Najgorsze że mój miał się zwalniać z pracy żeby z małym zostać, i musi odwołać przekładać !Ok. Wolę dmuchać na zimne w takim razie trzymam kciuki aby wszystko było ok
Olka2729
Im później tym większe prawdopodobieństwo że powiedza ci płeć, ja jadę 13+2 ,24wrzesnia to juz za tydzienJuż się zapisałaś?
Ja właśnie myślę ile wcześniej zadzwonić. I najlepiej w jakim wieku ciąży 11+ czy 12+?
reklama