reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Taka beta to jednak nie 4 tydzień. :) Z OM Ci teraz 7 wychodzi? Bo beta gdzieś też na 7 wskazuje.
Serduszko już powinno być :)
ja nie moge policzyc z OM, bo nie mialam miesiaczki...ja sie zastanawiam, czy to nie mnoga ciaza, bo doskonale wiem kiedy mialam owulacje i kiedy moglo dojsc do zaplodnienia i teraz powinien mi sie zaczynac dopiero 5tc...😳🙈🙈🤔

ja nie moge policzyc z OM, bo nie mialam miesiaczki...ja sie zastanawiam, czy to nie mnoga ciaza, bo doskonale wiem kiedy mialam owulacje i kiedy moglo dojsc do zaplodnienia i teraz powinien mi sie zaczynac dopiero 5tc...😳🙈🙈🤔
Skąd pewność o owulacji? Monitoring miałaś?

Kazałam mężowi kupic test, mi się spóźnia okres i boli brzuch caly czas. Nadal karmie 2.5 letnie dziecko na noc ale piersi jakby bardziej wrażliwe

Skąd pewność o owulacji? Monitoring miałaś?
Nie, ja znam swój organizm i robie od dłuższego czasu obserwacje śluzu i temperatury, do tego robiłam testy owu w tym miesiącu, także wiem kiedy mogłam zajść w ciążę, a do tego badałam progesteron 10dpo i ten potwierdził owulacje...27.06 dostałam krwawienia po biochemicznej i beta była wtedy <1,10, a krwawiłam 2 dni i plamiłam następne 4 dni i byłam na usg - lekarz ciąże wtedy wykluczył, także wiem, że moja ciąża nie może być starsza niż 5 tydzień
No i teraz na usg w poniedziałek lekarz powiedział, że to koło 4tc, bo na tyle wskazuje pęcherzyk ciążowy 😉

Ostatnia edycja:
Jak Ci brzuch urośnie to już nie da o sobie zapomnieć. Najgorsze jest w nocy przewrócenie z jednego boku na drugi. Jak wieloryb. :D
I jak dostaniesz z kopa w żebra, tak że aż Cię zegnie, to też jeszcze długo będziesz się odgrażać. :)
Hehehe nie mogę się tego doczekać 😊 to musi być dziwne uczucie 😄

Ale bym chciala dziewczyny juz tak oficjalnie do Was dolaczyc:D
czekam jak na szpilkach caly czas aby malpa nie przyszla🐵
Trzymam kciuki za piękne ⏸❣️😊

Test z dzisiaj na samej górze, kreska się pięknie zabarwiła :)
Piękne kreseczki!!! Gratuluje!!! ❤️❤️❤️

reklama
Nie, ja znam swój organizm i robie od dłuższego czasu obserwacje śluzu i temperatury, do tego robiłam testy owu w tym miesiącu, także wiem kiedy mogłam zajść w ciążę, a do tego badałam progesteron 10dpo i ten potwierdził owulacje...27.06 dostałam krwawienia po biochemicznej i beta była wtedy <1,10, a krwawiłam 2 dni i plamiłam następne 4 dni i byłam na usg - lekarz ciąże wtedy wykluczył, także wiem, że moja ciąża nie może być starsza niż 5 tydzień
No i teraz na usg w poniedziałek lekarz powiedział, że to koło 4tc, bo na tyle wskazuje pęcherzyk ciążowy 😉
No ciekawe czy jedno tam jest 😘😉

Do góry