reklama
01.04.2020 Ale miałam stracha bo objawy ustępują, ale przyrost co 48h jest 120%Piękna beta! Na kiedy termin?
Hej dziewczyny dziś rano robiłam bete bo martwiłam się, ze objawy coś ustępują
22 lipiec - 486,9
24 lipiec - 1777,0
30 lipiec - 20 625,0
Przyrost będę badać w sobotę
Kiedy wybierasz się do ginekologa ? pewnie serduszko już będzie biło
w przyszły czwartek mam wizytę. Licze właśnie na to, ze serduszko już będzie Czy któraś z was moze się orientuje czy w 6+6 założą już kartę ciąży?Kiedy wybierasz się do ginekologa ? pewnie serduszko już będzie biło
agrafka07
Fanka BB :)
w przyszły czwartek mam wizytę. Licze właśnie na to, ze serduszko już będzie ❤ Czy któraś z was moze się orientuje czy w 6+6 założą już kartę ciąży?
Ja w poprzedniej ciąży dostałam dopiero w 12tc, na trzeciej wizycie ale wiele koleżanek z wątku dostawało już na pierwszej. Zależy od lekarza.
oliweczkaa
Fanka BB :)
Hej witam wszystkie!
Dziś robiłam test z „wpadki” - pozytywny
Byłam na becie i czekam
Na wynik (około 20.00)
Ostatnia @ 1.07 także wychodzi termin na 8.04
Mimo ze to nie pierwsza ciaza - jestem przerażona wystraszona i wszustko inne nie spodziewałam się poprostu...
Powiedzcie kiedy zapisać się do gina żeby coś było już widać na USG jeśli ostatnia @ tego 1.07
Dziś robiłam test z „wpadki” - pozytywny
Byłam na becie i czekam
Na wynik (około 20.00)
Ostatnia @ 1.07 także wychodzi termin na 8.04
Mimo ze to nie pierwsza ciaza - jestem przerażona wystraszona i wszustko inne nie spodziewałam się poprostu...
Powiedzcie kiedy zapisać się do gina żeby coś było już widać na USG jeśli ostatnia @ tego 1.07
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Witam Was. Należałam już przez chwilę do grupy Marcowej bo wg ostaniej miesiączki termin powinien być na 26 marca ale po dzisiejszej wizycie moja Pani doktor powiedziała, że ciąża jest raptem 3-4tygodniowa. Jeśli by tak było to termin wg moich obliczeń to ok 6 kwietnia. Ale dokładny termin poznamy 27 sierpnia.
A tak poza tym to cieszę się, że mogę dołączyć do grupy.
Mam 30 lat i jest to moja 3 ciąża. W domu mam już 5letniego syna i 3 letnią córkę.
A tak poza tym to cieszę się, że mogę dołączyć do grupy.
Mam 30 lat i jest to moja 3 ciąża. W domu mam już 5letniego syna i 3 letnią córkę.
reklama
K
Katijah
Gość
Moja ciocia roniła córki a chłopców 3 ma donoszonychPokaz zdjecie :-)
Słyszałyście o tym, że czasami jest tak, że kobieta nie przyjmuje zarodka określonej płci i roni ciążę? Mi się kiedyś to rzuciło w oczy. Tak się zastanawiam czy to prawda, bo moja mama miała 3 córki, jedna córka ma dwie córki i ja też mam dwie córki. Rodzeństwo mojej mamy ma samych synów. A ci mają już różnie, albo tylko synów albo parkę.