K
Katijah
Gość
Kiedy testujesz?Poczekaj do dnia miesiaczki. Ja tez czekam. Kilka dni temu mialam negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy testujesz?Poczekaj do dnia miesiaczki. Ja tez czekam. Kilka dni temu mialam negatywny
ja nie moge policzyc z OM, bo nie mialam miesiaczki...ja sie zastanawiam, czy to nie mnoga ciaza, bo doskonale wiem kiedy mialam owulacje i kiedy moglo dojsc do zaplodnienia i teraz powinien mi sie zaczynac dopiero 5tc...Taka beta to jednak nie 4 tydzień. Z OM Ci teraz 7 wychodzi? Bo beta gdzieś też na 7 wskazuje.
Serduszko już powinno być
Skąd pewność o owulacji? Monitoring miałaś?ja nie moge policzyc z OM, bo nie mialam miesiaczki...ja sie zastanawiam, czy to nie mnoga ciaza, bo doskonale wiem kiedy mialam owulacje i kiedy moglo dojsc do zaplodnienia i teraz powinien mi sie zaczynac dopiero 5tc...
Jak już po terminie to o każdej porze można robić test powodzeniaKazałam mężowi kupic test, mi się spóźnia okres i boli brzuch caly czas. Nadal karmie 2.5 letnie dziecko na noc ale piersi jakby bardziej wrażliwe
Przepraszam, nie doczytalamAle jej już się spóźnia.
w sobote rano, jutro mam termin miesiaczkiKiedy testujesz?
Nie, ja znam swój organizm i robie od dłuższego czasu obserwacje śluzu i temperatury, do tego robiłam testy owu w tym miesiącu, także wiem kiedy mogłam zajść w ciążę, a do tego badałam progesteron 10dpo i ten potwierdził owulacje...27.06 dostałam krwawienia po biochemicznej i beta była wtedy <1,10, a krwawiłam 2 dni i plamiłam następne 4 dni i byłam na usg - lekarz ciąże wtedy wykluczył, także wiem, że moja ciąża nie może być starsza niż 5 tydzieńSkąd pewność o owulacji? Monitoring miałaś?
Hehehe nie mogę się tego doczekać to musi być dziwne uczucieJak Ci brzuch urośnie to już nie da o sobie zapomnieć. Najgorsze jest w nocy przewrócenie z jednego boku na drugi. Jak wieloryb.
I jak dostaniesz z kopa w żebra, tak że aż Cię zegnie, to też jeszcze długo będziesz się odgrażać.
Trzymam kciuki za piękne ⏸Ale bym chciala dziewczyny juz tak oficjalnie do Was dolaczyc
czekam jak na szpilkach caly czas aby malpa nie przyszla
Piękne kreseczki!!! Gratuluje!!!Test z dzisiaj na samej górze, kreska się pięknie zabarwiła
No ciekawe czy jedno tam jestNie, ja znam swój organizm i robie od dłuższego czasu obserwacje śluzu i temperatury, do tego robiłam testy owu w tym miesiącu, także wiem kiedy mogłam zajść w ciążę, a do tego badałam progesteron 10dpo i ten potwierdził owulacje...27.06 dostałam krwawienia po biochemicznej i beta była wtedy <1,10, a krwawiłam 2 dni i plamiłam następne 4 dni i byłam na usg - lekarz ciąże wtedy wykluczył, także wiem, że moja ciąża nie może być starsza niż 5 tydzień
No i teraz na usg w poniedziałek lekarz powiedział, że to koło 4tc, bo na tyle wskazuje pęcherzyk ciążowy