reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Moja dzisiejsza beta 😍😍😍❤❤❤

Cudnie 🤩🤩🤩

Ja wam powiem, że ja też już nie mam żadnych objawów 😋 może troszkę bardziej jestem senna, ale bez przesady ;) no i piersi są wrażliwsze, ale generalnie to poza tym praktycznie zapominam, że jestem w 🤰🏻 😂 Ciekawe czy tak już zostanie? 🤔

Dzisiaj jedziemy bawić się na weselicho, żałuje że nie skorzystam w pełni z mojego ulubionego drink baru 😭 No nic... będę musiała się pocieszyć koktajlami bez alko 🍹🤗

Cudnie 🤩🤩🤩

Ja wam powiem, że ja też już nie mam żadnych objawów 😋 może troszkę bardziej jestem senna, ale bez przesady ;) no i piersi są wrażliwsze, ale generalnie to poza tym praktycznie zapominam, że jestem w 🤰🏻 😂 Ciekawe czy tak już zostanie? 🤔

Dzisiaj jedziemy bawić się na weselicho, żałuje że nie skorzystam w pełni z mojego ulubionego drink baru 😭 No nic... będę musiała się pocieszyć koktajlami bez alko 🍹🤗
Fajnie, pobawiłabym się

Cudnie 🤩🤩🤩

Jak Ci brzuch urośnie to już nie da o sobie zapomnieć. Najgorsze jest w nocy przewrócenie z jednego boku na drugi. Jak wieloryb. :D
I jak dostaniesz z kopa w żebra, tak że aż Cię zegnie, to też jeszcze długo będziesz się odgrażać. :)

reklama
Test z dzisiaj na samej górze, kreska się pięknie zabarwiła :)

Załączniki

• 20200730_090738.jpg
    20200730_090738.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 105
Do góry