reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Do powrotu do Polski skłoniło mnie dziecko. Chciałam żeby miało kontakt z dziadkami, ciotkami itp.
Zarobilismy kasę na dom, samochód itp i stwierdziliśmy, że nam wystarczy. Zawsze można się spakować i wyjechać bo oboje dobrze znamy norweski, ale na chwilę obecną nie mamy tego w planach.

reklama
Witam się w wątku 😄
Test robiony dzisiaj rano 🧚‍♂️ Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki 🍍🍍🍍- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! 🤩
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 🤩 zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną 🤩🌺🌸🌷🌹🌻🌼💐

Załączniki

• FD11591E-2139-4B50-A94A-AA825077B95E.jpeg
    FD11591E-2139-4B50-A94A-AA825077B95E.jpeg
    850,8 KB · Wyświetleń: 104
Witam się w wątku 😄
Test robiony dzisiaj rano 🧚‍♂️ Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki 🍍🍍🍍- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! 🤩
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 🤩 zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną 🤩🌺🌸🌷🌹🌻🌼💐
No tu też cię powitam i pogratuluję 😘

A test ci wyszedł pozytywnie?
Negatywnie. Może i za wcześnie zrobiłam bo miesiączką dopiero za 8 dni ma przyjść ale tak bardzo chcieliśmy drugiego bobasa (mamy 3latka w domu i chcieliśmy dla niego siostrzyczkę), spróbuję zrobić jeszcze za tydzień test z moczu,jeśli nic nie wykaże to nic tu po mnie. Wiem jestem w gorącej wodzie kąpana jakas ostatnio. Ale jak widzę 0,23 to z jednej strony że nie ma ciąży ,ale może jednak...

Negatywnie. Może i za wcześnie zrobiłam bo miesiączką dopiero za 8 dni ma przyjść ale tak bardzo chcieliśmy drugiego bobasa (mamy 3latka w domu i chcieliśmy dla niego siostrzyczkę), spróbuję zrobić jeszcze za tydzień test z moczu,jeśli nic nie wykaże to nic tu po mnie. Wiem jestem w gorącej wodzie kąpana jakas ostatnio. Ale jak widzę 0,23 to z jednej strony że nie ma ciąży ,ale może jednak...
Oj nie załamuj się jeszcze. Na forum jest dziewczyna która za wcześnie betę zrobiła i to samo a po terminie @ zatestowala i jest 😄

8 dni to naprawdę sporo. Poczekaj jeszcze chwilę

Witam się w wątku [emoji1]
Test robiony dzisiaj rano [emoji3346] Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki [emoji531][emoji531][emoji531]- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! [emoji2956]
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 [emoji2956] zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną [emoji2956][emoji259][emoji254][emoji255][emoji257][emoji258][emoji272][emoji253]
Gratulacje :-)

Dostałam wizytę na 19 sierpnia. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej chciałabym żeby czas płynął jak najwolniej, bo 19 to ja będę już po urlopie :-)

Dziewczyny czemu naszego wątku nie ma w tym głównym dla mam tylko w ciaza porod polog? Da się jakoś to przenieść? W tamtym watku mogłybyśmy tworzyć inne wątki np. Z wyprawka, zdjęciami usg itd.
Screenshot_20200722-103429.jpeg

reklama
Do góry