reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Do powrotu do Polski skłoniło mnie dziecko. Chciałam żeby miało kontakt z dziadkami, ciotkami itp.
Zarobilismy kasę na dom, samochód itp i stwierdziliśmy, że nam wystarczy. Zawsze można się spakować i wyjechać bo oboje dobrze znamy norweski, ale na chwilę obecną nie mamy tego w planach.

reklama
Witam się w wątku 😄
Test robiony dzisiaj rano 🧚‍♂️ Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki 🍍🍍🍍- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! 🤩
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 🤩 zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną 🤩🌺🌸🌷🌹🌻🌼💐

Załączniki

• FD11591E-2139-4B50-A94A-AA825077B95E.jpeg
    FD11591E-2139-4B50-A94A-AA825077B95E.jpeg
    850,8 KB · Wyświetleń: 99
Witam się w wątku 😄
Test robiony dzisiaj rano 🧚‍♂️ Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki 🍍🍍🍍- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! 🤩
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 🤩 zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną 🤩🌺🌸🌷🌹🌻🌼💐
No tu też cię powitam i pogratuluję 😘

A test ci wyszedł pozytywnie?
Negatywnie. Może i za wcześnie zrobiłam bo miesiączką dopiero za 8 dni ma przyjść ale tak bardzo chcieliśmy drugiego bobasa (mamy 3latka w domu i chcieliśmy dla niego siostrzyczkę), spróbuję zrobić jeszcze za tydzień test z moczu,jeśli nic nie wykaże to nic tu po mnie. Wiem jestem w gorącej wodzie kąpana jakas ostatnio. Ale jak widzę 0,23 to z jednej strony że nie ma ciąży ,ale może jednak...

Negatywnie. Może i za wcześnie zrobiłam bo miesiączką dopiero za 8 dni ma przyjść ale tak bardzo chcieliśmy drugiego bobasa (mamy 3latka w domu i chcieliśmy dla niego siostrzyczkę), spróbuję zrobić jeszcze za tydzień test z moczu,jeśli nic nie wykaże to nic tu po mnie. Wiem jestem w gorącej wodzie kąpana jakas ostatnio. Ale jak widzę 0,23 to z jednej strony że nie ma ciąży ,ale może jednak...
Oj nie załamuj się jeszcze. Na forum jest dziewczyna która za wcześnie betę zrobiła i to samo a po terminie @ zatestowala i jest 😄

8 dni to naprawdę sporo. Poczekaj jeszcze chwilę

Witam się w wątku [emoji1]
Test robiony dzisiaj rano [emoji3346] Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki [emoji531][emoji531][emoji531]- początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało! [emoji2956]
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 [emoji2956] zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną [emoji2956][emoji259][emoji254][emoji255][emoji257][emoji258][emoji272][emoji253]
Gratulacje :-)

Dostałam wizytę na 19 sierpnia. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej chciałabym żeby czas płynął jak najwolniej, bo 19 to ja będę już po urlopie :-)

Dziewczyny czemu naszego wątku nie ma w tym głównym dla mam tylko w ciaza porod polog? Da się jakoś to przenieść? W tamtym watku mogłybyśmy tworzyć inne wątki np. Z wyprawka, zdjęciami usg itd.
Screenshot_20200722-103429.jpeg

reklama
Do góry