reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ciąża coraz starsza, więc i objawy słabsze. Pamiętajmy, że w tym wątku juz wyczerpał się limit na złe wiadomości. Zdecydowanie za dużo ich było
To czemu Wasze mamy mają Was? Żałują i dlatego teraz są antydzieciowi? Strasznie to przykre, że niektórzy nie myślą co gadają i mogą tym sprawić ból innej osobie.
Moja ma chyba traumę po wychowaniu dzieci 😁 zawsze powtarza jaka to była katorga i z dobrych chęci nie chce tego dla mnie.

reklama
No ok ale składac w pl czy w NL.. Dziecko nie ma obywatelstwa.. Jest Polakiem ale meldunku w PL nie ma.. Tylko mój partner ma ja nie wiem. Nerwy mam przez tą babę
Wydaje mi się że w miejscu zameldowania partnera. Zresztą myślę że powinniście wziąć jakiegoś prawnika /radcę prawnego bo bez niego się nie obejdzie i on wtedy wszystko powie co i jak

Wydaje mi się że w miejscu zameldowania partnera. Zresztą myślę że powinniście wziąć jakiegoś prawnika /radcę prawnego bo bez niego się nie obejdzie i on wtedy wszystko powie co i jak
Ta kobieta jest nieobliczalna ostatnio z nożem latała do mojego że ma nie przyjeżdżać. My się martwimy o dziecko... Już nic do niej nie dociera 🙄. Człowiek życia sobie ułożyć nie może.. Bo ona wszystko zakłóca...

U mnie o ciąży wie wiadomo mąż i dzieci. Teściom powiemy może w ten weekend. Rodzicom swoim jeszcze nie mówię bo moja mama jest trochę antydzieciowa i się nasłucham pewnie ze po co, ze to obowiązek, ze na urlopie się nie wyszaleje itp 😠
Mam podobnie. Po operacji pozamacicznej, przyjechała do szpitala moja mamusia i wyjechała mi z tekstem, po co mi to było. Ze mam czas przecież. 1 dziecko mi mało?
No zesz 🤬🤬🤬🤬 mówię do niej. Pewnie, teraz mam już problemy z zajściem i donoszeniem, więc poczekam jeszcze te 10 lat do 40stki, zmniejsze szanse jeszcze bardziej i zwiększę ryzyko wad wrodzonych. Sama miala nas 4.
Ja już nawet nie komentuje. 1 uchem wchodzi drugim wychodzi. Życia za mnie nikt nie przeżyje. Jestem za stara na wtracanie się matki w moje życie. 🤔

Wooo to tym bardziej w takich sytuacjach jak jeszcze macie dowody i świadków to każdy sąd jej prawa ograniczy
Mamy wczoraj był w szkole.. Bo ona siedzi dupa nie odebrała tel że szkoły.. Poleciał.. Powiedział wszystko.. Ile można.. Niby socjal ma się za to wziąść... Ale co z tego.. My chcemy go zabrać do pl.. Do dziadków...

Mamy wczoraj był w szkole.. Bo ona siedzi dupa nie odebrała tel że szkoły.. Poleciał.. Powiedział wszystko.. Ile można.. Niby socjal ma się za to wziąść... Ale co z tego.. My chcemy go zabrać do pl.. Do dziadków...
Jakbym takiej jebutnęła przez leb..
Tylko ja bym sie bała, żeby obcy kraj mieszał się w to. Za granicą mozna stracić dziecko na mrugniecie okiem. Ciężko jest bardzo je później odzyskać. Niech wnosi jak najszybciej sprawe w PL. Chociaz nie wiem czy sąd przychyli się do tego zeby zabrac dziecko do dziadków, kiedy ma ojca. Pogmatwane trochę.
Mój byly mąż tez próbował walczyć o małą żeby mieszkała u jego matki. Sąd mu od razu powiedział, że nie ma takiej możliwości, bo to rodzic jest od chowania dziecka, a nie babka czy dziadek

Jejku... Spałam właśnie chyba 2,5h, gdyby nie budzik to byłoby dłużej... Byłam na pobraniu i w jeszcze innej przychodni oraz załatwić sprawy w 2 miejscach - łącznie w 4. Wszystko komunikacja miejska, trochę na pieszo. Wróciłam po 5h od wyjścia, czułam się taka zmęczona ale i rozgrzana.

Wciąż czuję niewyspanie... A miałam takie plany sprzątania dziś, a teraz to chyba ledwo zrobię obiad na jutro tylko.

reklama
Do góry