Moja ma chyba traumę po wychowaniu dzieci zawsze powtarza jaka to była katorga i z dobrych chęci nie chce tego dla mnie.Ciąża coraz starsza, więc i objawy słabsze. Pamiętajmy, że w tym wątku juz wyczerpał się limit na złe wiadomości. Zdecydowanie za dużo ich było
To czemu Wasze mamy mają Was? Żałują i dlatego teraz są antydzieciowi? Strasznie to przykre, że niektórzy nie myślą co gadają i mogą tym sprawić ból innej osobie.
reklama
Wolfgirl
Fanka BB :)
Wydaje mi się że w miejscu zameldowania partnera. Zresztą myślę że powinniście wziąć jakiegoś prawnika /radcę prawnego bo bez niego się nie obejdzie i on wtedy wszystko powie co i jakNo ok ale składac w pl czy w NL.. Dziecko nie ma obywatelstwa.. Jest Polakiem ale meldunku w PL nie ma.. Tylko mój partner ma ja nie wiem. Nerwy mam przez tą babę
Gisiaczek 86
Ta kobieta jest nieobliczalna ostatnio z nożem latała do mojego że ma nie przyjeżdżać. My się martwimy o dziecko... Już nic do niej nie dociera . Człowiek życia sobie ułożyć nie może.. Bo ona wszystko zakłóca...Wydaje mi się że w miejscu zameldowania partnera. Zresztą myślę że powinniście wziąć jakiegoś prawnika /radcę prawnego bo bez niego się nie obejdzie i on wtedy wszystko powie co i jak
Chichuni
Mam podobnie. Po operacji pozamacicznej, przyjechała do szpitala moja mamusia i wyjechała mi z tekstem, po co mi to było. Ze mam czas przecież. 1 dziecko mi mało?U mnie o ciąży wie wiadomo mąż i dzieci. Teściom powiemy może w ten weekend. Rodzicom swoim jeszcze nie mówię bo moja mama jest trochę antydzieciowa i się nasłucham pewnie ze po co, ze to obowiązek, ze na urlopie się nie wyszaleje itp
No zesz mówię do niej. Pewnie, teraz mam już problemy z zajściem i donoszeniem, więc poczekam jeszcze te 10 lat do 40stki, zmniejsze szanse jeszcze bardziej i zwiększę ryzyko wad wrodzonych. Sama miala nas 4.
Ja już nawet nie komentuje. 1 uchem wchodzi drugim wychodzi. Życia za mnie nikt nie przeżyje. Jestem za stara na wtracanie się matki w moje życie.
Wolfgirl
Wooo to tym bardziej w takich sytuacjach jak jeszcze macie dowody i świadków to każdy sąd jej prawa ograniczyTa kobieta jest nieobliczalna ostatnio z nożem latała. My się martwimy o dziecko... Już nic do niej nie dociera . Człowiek życia sobie ułożyć nie może.. Bo ona wszystko zakłóca...
Chichuni
Myślę, że prawnik już poprowadzi co i jak. Nawet na zwykłą poradę się umówić. Myślę, że na pewno w Polsce.No ok ale składac w pl czy w NL.. Dziecko nie ma obywatelstwa.. Jest Polakiem ale meldunku w PL nie ma.. Tylko mój partner ma ja nie wiem. Nerwy mam przez tą babę
Gisiaczek 86
Mamy wczoraj był w szkole.. Bo ona siedzi dupa nie odebrała tel że szkoły.. Poleciał.. Powiedział wszystko.. Ile można.. Niby socjal ma się za to wziąść... Ale co z tego.. My chcemy go zabrać do pl.. Do dziadków...Wooo to tym bardziej w takich sytuacjach jak jeszcze macie dowody i świadków to każdy sąd jej prawa ograniczy
Chichuni
Jakbym takiej jebutnęła przez leb..Mamy wczoraj był w szkole.. Bo ona siedzi dupa nie odebrała tel że szkoły.. Poleciał.. Powiedział wszystko.. Ile można.. Niby socjal ma się za to wziąść... Ale co z tego.. My chcemy go zabrać do pl.. Do dziadków...
Tylko ja bym sie bała, żeby obcy kraj mieszał się w to. Za granicą mozna stracić dziecko na mrugniecie okiem. Ciężko jest bardzo je później odzyskać. Niech wnosi jak najszybciej sprawe w PL. Chociaz nie wiem czy sąd przychyli się do tego zeby zabrac dziecko do dziadków, kiedy ma ojca. Pogmatwane trochę.
Mój byly mąż tez próbował walczyć o małą żeby mieszkała u jego matki. Sąd mu od razu powiedział, że nie ma takiej możliwości, bo to rodzic jest od chowania dziecka, a nie babka czy dziadek
modesty
Jejku... Spałam właśnie chyba 2,5h, gdyby nie budzik to byłoby dłużej... Byłam na pobraniu i w jeszcze innej przychodni oraz załatwić sprawy w 2 miejscach - łącznie w 4. Wszystko komunikacja miejska, trochę na pieszo. Wróciłam po 5h od wyjścia, czułam się taka zmęczona ale i rozgrzana.
Wciąż czuję niewyspanie... A miałam takie plany sprzątania dziś, a teraz to chyba ledwo zrobię obiad na jutro tylko.
Wciąż czuję niewyspanie... A miałam takie plany sprzątania dziś, a teraz to chyba ledwo zrobię obiad na jutro tylko.
reklama
AttreA
U mnie to samo, wczoraj się cieszyłam, że nie musiałam ale popołudniu nadrobiłam :/ u mnie dopiero 9+0 więc jeszcze sobie poczekamKiedy to minie
U mnie dziś rowniutkie 10tyg. A tylko rano otwieram oczy i witam się z muszla